Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
Hello! Problema mea este urmatoarea: am uitat sa iau 3 zile anticonceptionalele, in a patra zi am luat 3 la ora 20 si una la 23. A doua zi am vomat si stiu ca daca se intampla asta ele nu mai au efect. Intrebarea este urmatoarea: continui sa iau din aceeasi folie sau incep alta in prima zi de menstruatie? Multumesc anticipat!
6 comentarii
Nu ai procedat corect.in care parte a foliei esti ? mai ai de luat mai mult de jumatate din pilule ? Raspunde-mi tot azi.
Era o folie noua. Adica a fost o pauza de 10 zile in loc de una de 7. Va multumesc!
Mai am 16 pilule. Luni le-am luat pe cele 4 si marti m-am simtit rau. Am luat in continuare.
Nu trebuia sa le mai iei pe cele 3 uitate toate odata plus a 4-a in aceeasi zi.nu ma mir ca ti-a fost rau.trebuia sa incepi folia cu cate o pilula zilnic cu protectie suplimentara - prezervativ- in primele 7 zile de pilule. Deci le iei in continuare normal, dar niciodata sa nu-ti mai administrezi atat de multe contaceptive odata caci iti poti face mult rau.
buna ziua ! problema mea este urmatoarea : am uitat sa iau prima pastila in prima zi ce ciclu, prima zi a fost marti 24 septembrie, dar am luat sambata 28 fiind in ultima zi de menstruatie 2 pilule de odata.intrebarea este urmatoarea: este riscu sa raman insarcinata daca am avut contact sexual duminica 29 sept ?va multumesc anticipat si astept raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac sa nu mai uit
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 4Uit cuvinte obisnuite!
- 3uitat o pastila anticonceptionala
- 2sunt insarcinata?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 4tulburare disociativa
- 3am uitat pastila
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 4Uitat Logest!
- 0Contraceptie!
- 3Ultima pastila de yaz
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Protectia anticonceptionaleloe
- 3Uit - SI - Ma deranjeaza ingrozitor
- 1Pastila Yasmin uitata in prima saptamana
Mai multe informații despre: uitarea pilula contraceptiva uitata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: