Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand

Hello! Problema mea este urmatoarea: am uitat sa iau 3 zile anticonceptionalele, in a patra zi am luat 3 la ora 20 si una la 23. A doua zi am vomat si stiu ca daca se intampla asta ele nu mai au efect. Intrebarea este urmatoarea: continui sa iau din aceeasi folie sau incep alta in prima zi de menstruatie? Multumesc anticipat!
6 comentarii

Nu ai procedat corect.in care parte a foliei esti ? mai ai de luat mai mult de jumatate din pilule ? Raspunde-mi tot azi.

Era o folie noua. Adica a fost o pauza de 10 zile in loc de una de 7. Va multumesc!

Mai am 16 pilule. Luni le-am luat pe cele 4 si marti m-am simtit rau. Am luat in continuare.

Nu trebuia sa le mai iei pe cele 3 uitate toate odata plus a 4-a in aceeasi zi.nu ma mir ca ti-a fost rau.trebuia sa incepi folia cu cate o pilula zilnic cu protectie suplimentara - prezervativ- in primele 7 zile de pilule. Deci le iei in continuare normal, dar niciodata sa nu-ti mai administrezi atat de multe contaceptive odata caci iti poti face mult rau.

buna ziua ! problema mea este urmatoarea : am uitat sa iau prima pastila in prima zi ce ciclu, prima zi a fost marti 24 septembrie, dar am luat sambata 28 fiind in ultima zi de menstruatie 2 pilule de odata.intrebarea este urmatoarea: este riscu sa raman insarcinata daca am avut contact sexual duminica 29 sept ?va multumesc anticipat si astept raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 10ultima pastila
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 0Mercilon uitat
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Am uitat o pastilă antinconcepțională
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 1Anticonceptionale
- 3Sunt însărcinată? Ajutor!
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
Mai multe informații despre: uitarea pilula contraceptiva uitata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: