am uitat sa iau penultima pilula harmonet
am uitat sa iau penultima pastila de harmonet in data de 25 (duminica la ora 20) si am luat-o luni 26 la ora 16 dupa care am luat pilula de luni la ora obisnuita ( 20) pe data de 28 am avut contact sexual neprotejat, timp in care am fost in pauza si am avut menstruatie normala. Intrebarea mea e daca acum pot sa reincep sa iau pastila normal sau sunt sanse sa fi ramas insarcinata si daca da, pot exista riscuri daca continui cu pilula. Multumesc.
3 comentarii
Este extrem de improbabil sa fie vorba de o sarcina. Deci, puteti sa luati ca si pana acum.
va rog ajutati-ma si pe mine: miercuri18.08.2010 am luat pastila (folosesc yasmin) la ora 19:00, joi ora 24:00 am luat pastila si imediat dupa ce am luat pastila am avut contact sexual neprotejat. Vineri am uitat sa iau pastila care era penultima din blister.am luat-o sambata la ora 13:30 apoi la ora 24 am luat-o pe cea de sambata adica ultima pastila. Nu am inceput un nou blister considerand ca trebuie sa fac pauza de 7 zile. Azi, miercuri 25.08.2010 inca nu mi-a venit mestruatia. Sunt foarte ingrijorata. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Raspundeti-mi si mie va rog!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 2yasmin-pilula uitata in a treia sapatamana
- 10uitarea unei pastile
- 3uitat 3 pastile in a 2-a saptamana
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 10o pastila minus
- 4Omiterea unei pastile contraceptive
- 2am uitat 2 pilule
- 3Am uitat o pilula
- 0anticonceptionalele