Sangerare anticonceptionale

Buna seara ! De 3 zile mi se intampla sa sangerez in cantitate mica si am dureri de parca in ziua urmatoare mi s-ar declansa menstruatia. Aceasta ar trebui sa apara peste 9 zile. Iau Logest, dar acum cateva zile am sarit 2 pastilute pentru ca am uitat pur si simplu sa le iau si de cand am reluat tratamentul au aparut si aceste sangerari. Intrebarea mea este: sa ma ingrijorez de la aceste hemoragii sau nu sunt semnificative si ar trebui sa astept sa treaca? Multumesc.
3 comentarii

Sangerarile reduse apar relativ frecvent in timpul tratamentului cu contraceptive acum la dumneavoastra declansate sigur si de cele 2 zile fara tratament. Protejati-va suplimentar pana la menstra si reincepeti apoi folia in ziua obisnuita.

Iau Logest de cativa ani si nu am avut probleme pana acum.De 2 zile sangerez aproape ca la menstruatie.Mai am 4 pastile si termin folia.Nu pot ajunge la medic decat peste 2 sapt.O fi de la caldura?Sa ma ingrinorez?Multumesc!!!

Terminati folia de Logest si veti merge la control apoi sa va asigurati ca nu exista nici o cauza organica (poate ati uitat sau intarziat cu o pastila)!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 15marvelon 21
- 3o pastila uitata! Ce sa fac in continuare?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 2sunt insarcinata?
- 2Uitarea
- 1am uitat sa iau Novynette
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 3Patila pierduta
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 2am uitat pilula karissa
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 4Sangerare vaginala
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
- 0Pilule contraceptive uitate!
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: