Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
Buna seara! Am nevoie urgent de sfatul dvs, va rog mult, ajutati-ma cu un raspuns. Folosesc pilule logest de ceva timp si mi s-a intamplat in data de 14.06 sa nu iau pilula. Era a 16 a din blister, deci era pilula din a treia saptamana. In data de 15.06 am avut contact sexual in jurul orelor 13:00 iar de pilula mi-am amintit la orele 20:00. Imediat cum mi-am amintit, am sunat-o pe o dna de la Bucuresti, fiind consilier pt contraceptie si mi-a spus in felul urmator: sa iau la ora obisnuita 2 pilule dintr-o data, maine tot doua pilule si urmatoarea zi tot 2 pilele si voi termina folia mai devreme, menstruatia va veni mai devreme, sa fac pauza de 7 zile si apoi sa incep cu o noua folie in mod normal dupa cele 7 zile. Am luat deja 2 pilule dar in prospect scrie sa procedez altfel dc uit sa iau pilula din a 3a saptamana si trec mai mult de 12 ore. Va rog, astept un raspuns cat mai urgent din partea dvs. Problema este ca am avut contactul sexual si pilula cu o seara inainte nu o luasem.
1 comentarii
V-am raspuns prin mesaj privat. Il puteti citi dand click in dreapta sus, acolo unde scrie "modificati profilul dvs".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 3o pastila uitata! Ce sa fac in continuare?
- 4am uitat sa iau o tableta (au trecut mai bine de 16 ore)
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 4am uitat o pastila
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 0primele 2 pastile uitate!
- 0pastila uitata
- 0am uitat 2 pastile
- 10o pastila minus
- 0Anticonceptional uitat
- 3Pastila uitata - Belara
- 0Am uitat ultima pastila 21
- 1Anticonceptionale Leogest
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 0Uitarea unei pastile Belara
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
- 1Am uitat 2 zile Belara
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: