Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
![Mihaela_26](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara! Am nevoie urgent de sfatul dvs, va rog mult, ajutati-ma cu un raspuns. Folosesc pilule logest de ceva timp si mi s-a intamplat in data de 14.06 sa nu iau pilula. Era a 16 a din blister, deci era pilula din a treia saptamana. In data de 15.06 am avut contact sexual in jurul orelor 13:00 iar de pilula mi-am amintit la orele 20:00. Imediat cum mi-am amintit, am sunat-o pe o dna de la Bucuresti, fiind consilier pt contraceptie si mi-a spus in felul urmator: sa iau la ora obisnuita 2 pilule dintr-o data, maine tot doua pilule si urmatoarea zi tot 2 pilele si voi termina folia mai devreme, menstruatia va veni mai devreme, sa fac pauza de 7 zile si apoi sa incep cu o noua folie in mod normal dupa cele 7 zile. Am luat deja 2 pilule dar in prospect scrie sa procedez altfel dc uit sa iau pilula din a 3a saptamana si trec mai mult de 12 ore. Va rog, astept un raspuns cat mai urgent din partea dvs. Problema este ca am avut contactul sexual si pilula cu o seara inainte nu o luasem.
1 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
V-am raspuns prin mesaj privat. Il puteti citi dand click in dreapta sus, acolo unde scrie "modificati profilul dvs".
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 3Am uitat sa iau o pastila
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 2penultima pastila din folie uitata
- 3am uitat sa iau anticonceptionalele
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 0am uitat 2 pastile
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 0Am uitat sa iau ultima pastila de yasmin
- 1Am uitat sa iau pastila a 7 a de Yasmine
- 0Am uitat 2 pilule Yaz
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 1Anticonceptionale
- 1Pastilă uitată
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: