Omiterea unei pastile contraceptive
Buna seara, aseara Marti am omis sa iau pastiluta contraceptiva ( a 3a din blister). Duminica am avut contct sexual neprotejat dupa care am luat prima pastila...exista posibilitatea de a ramane insarcinata tinand cont ca duminica eram in ultimele zile de ciclu, ultima sangerare fiind luni?
4 comentarii
neprotejat inseamna ca a ejaculat in tine?s-au ca a-ti facut fara prezervativ????ca sunt 2 chestii total diferite...sansele sunt destul de mici ca sa ramai insarcinat mai ales ca erai inca pe ciclu...sangerarea nefiind ca in prima zi...
vezi tu.dupa ce ai avut contactul neprotejat zici ca ai luat prima pastila.apoi inca erai pe ciclu.astea 2 ar trebui sa fie indeajuns ca sa nu ramai insarcinata...dar problema ramane nesiguranta care te va macina.cel mai ok si mai sigur este sa iti faci un test de sarcina(este ieftin si gasesti la orice farmacie)urmezi instructiunile si vezi ce indica testul...asta e cel mai bun mod de a scapa de griji(s-au sa sti la ce sa te astepti mai tarziu)mult succes!!!
Multumesc pentru raspuns, sper sa fie totul bine.testul de sarcina pot sa l fac abia dupa 10 zile de la contact ca sa am rezultate corecte.acum asteptam :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3cred ca am uitat pastila
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 2penultima pastila din folie uitata
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 1pilula uitata si raceala
- 2Uitarea
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 10o pastila minus
- 0anticonceptionalele
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 1Ajutor!!!
- 0Am uitat o pastilă antinconcepțională
- 1Anticoceptionale uitate
- 0O pastila yasmin uitata in prima saptamana
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: