Mercilon uitat
![kme195](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna!
Am si eu o problema. Pe data de 11.06.(sambata) am uitat sa iau anticonceptionalele. Nu s-a mai intamplat asta pana acum si stiu ca nu e capat de tara.
Insa, a doua zi cand a trebuit sa iau urmatoarea pastila(12.06)am cautat prospectul anticonceptionalelor Mercilon si pentru ca ma aflam in saptamana 2, am luat pastila pe care trebuia sa o iau cu o zi in urma si pe cea care trebuia sa o iau in ziua respectiva.
Incepand cu ziua de luni(13.06) am inceput sa am mici sangerari, sa am dureri precum mi-ar fi venit ciclul, iar astazi, marti, la fel. Diferenta intre azi si ieri este ca azi imi curge mai mult. Nu inteleg de ce.
Stiu ca am administrat o doza dubla de hormoni corpului meu, insa pare ca nu se mai opresc sangerarile. Ma simt ca si cum sunt pe stop, repet.
Ce este de facut avand in vedere ca sunt plecata din orasul in care se afla si doctorul meu ginecolog?
Ati mai patit? In cat timp preconizati ca s-ar opri? Mentionez ca prima zi de anticonceptionale pt luna aceasta a fost 2.06.
Va rog, ajutati-ma! sad
Am si eu o problema. Pe data de 11.06.(sambata) am uitat sa iau anticonceptionalele. Nu s-a mai intamplat asta pana acum si stiu ca nu e capat de tara.
Insa, a doua zi cand a trebuit sa iau urmatoarea pastila(12.06)am cautat prospectul anticonceptionalelor Mercilon si pentru ca ma aflam in saptamana 2, am luat pastila pe care trebuia sa o iau cu o zi in urma si pe cea care trebuia sa o iau in ziua respectiva.
Incepand cu ziua de luni(13.06) am inceput sa am mici sangerari, sa am dureri precum mi-ar fi venit ciclul, iar astazi, marti, la fel. Diferenta intre azi si ieri este ca azi imi curge mai mult. Nu inteleg de ce.
Stiu ca am administrat o doza dubla de hormoni corpului meu, insa pare ca nu se mai opresc sangerarile. Ma simt ca si cum sunt pe stop, repet.
Ce este de facut avand in vedere ca sunt plecata din orasul in care se afla si doctorul meu ginecolog?
Ati mai patit? In cat timp preconizati ca s-ar opri? Mentionez ca prima zi de anticonceptionale pt luna aceasta a fost 2.06.
Va rog, ajutati-ma! sad
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 3pilula uitata - postinor 2
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 2sunt insarcinata?
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 3Pastila uitata - Belara
- 1Anticonceptionale Leogest
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Yasmin
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 1Anticoncepționale
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 1Pastilă uitată
- 3Sunt însărcinată? Ajutor!
- 1Pastila Yasmin uitata in prima saptamana
- 0Doua Comprimate mercilon uitate