am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite

Buna dimineata.. sa fie 2 dimineata si nu am somn. am o ureche infundata de un an de zile... in urma unei otite...
dupa tratamentul medicamentos... am fost trimis la o audiometrie totul a iesit perfect... orl-istul meu a zis ca e din cauza deviatiei de sept. si ca pana nu ma operez nu scap... am facut operatia... si dupa am asteptat cumintel... sa revina urechea... dupa consultarea medicului a zis ca e problema din cauza cariilor si binenteles am fost la stomatologie... dupa ce am terminat cu stomatologia am revenit la un alt medic orelist care mi-a facut niste analize printre care si un CT care suna cam asa:
Proces inlocuitor de spatiu chistic de 7 mm diametru localizat T stanga cu moderat grad de edem cerebral difuz..
Linie mediana pastrata Fara leziuni osoase
Deviatie de sept nazal spre stanga.
Rugaminte si intrebare... deviatie de sept? pai nu a fost operata???
Vreau sa stiu ce inseamna rezultatul la computerul tomograf... Va multumesc Anticipat la cei ce au timp si rabdare de o explicatie
dupa tratamentul medicamentos... am fost trimis la o audiometrie totul a iesit perfect... orl-istul meu a zis ca e din cauza deviatiei de sept. si ca pana nu ma operez nu scap... am facut operatia... si dupa am asteptat cumintel... sa revina urechea... dupa consultarea medicului a zis ca e problema din cauza cariilor si binenteles am fost la stomatologie... dupa ce am terminat cu stomatologia am revenit la un alt medic orelist care mi-a facut niste analize printre care si un CT care suna cam asa:
Proces inlocuitor de spatiu chistic de 7 mm diametru localizat T stanga cu moderat grad de edem cerebral difuz..
Linie mediana pastrata Fara leziuni osoase
Deviatie de sept nazal spre stanga.
Rugaminte si intrebare... deviatie de sept? pai nu a fost operata???
Vreau sa stiu ce inseamna rezultatul la computerul tomograf... Va multumesc Anticipat la cei ce au timp si rabdare de o explicatie
1 comentarii

trebuei sa mergi cu acest rezultat la neuro-chirurgie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48Urechi infundate
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Ecou in ureche
- 6Oboseala la efort
- 4urechi infundate in urma unei raceli
- 5otita externa micotica
- 1Infundare urechi
- 1ureche infundata
- 4Ureche infundata de 4 zile
- 2Ureche infundata
- 1urechea dr.infundata
- 4Ureche
- 9Otita
- 1Urechi infundate