Ureche infundata
Ma confrunt cu simptomul urechii stangi infundate, am fost la medic si timp de o luna mi-a scos de doua ori dopul de ceara. A trecut o saptamana de la ultima spalare auriculara si iar mi se infunda urechea. Poate aparea dopul asa des? Medicul spune ca timpanul este ok, dar eu nu inteleg ce se poate de facut? poate alt medic?
2 comentarii
nu este simplu dop de ceara
posibil este o otomicoza., numia in acest caz se formeaza repede secretiile la loc
e bien sa mergi la un alt medic ORL..sa.ti curate urechea si sa ai si un tratament adecvat
posibil este o otomicoza., numia in acest caz se formeaza repede secretiile la loc
e bien sa mergi la un alt medic ORL..sa.ti curate urechea si sa ai si un tratament adecvat
Multumesc ) Am mai fost astazi o data la el fiindca aveam deja programare si iar mi-a facut spalaturi, a mai scos niste murdarie si mi-a prescris picaturi dropleks cu lidocaina. a zis sa revin peste 5 zile. vedem deja, sper sa ajute de data asta desi nu prea am mari speranta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90Ureche infundata, ce sa fac?
- 4Informatii catar
- 3Trompa lui Eustache se infunda mereu
- 9urechi infundate
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 4Timpan fisurat
- 0Ureche infundata
- 2Urechi infundate
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 2Ureche infundata de la apa
- 1Ureche înfundată
- 6Ureche înfundată
- 0Urechea stanga
- 1Ureche infundata dupa ce durerea a trecut
- 2Orl sugestie
- 6Urechi infundate-timpan inflamat
- 3Ureche înfundată după Covid
- 1Ureche înfundată Covid
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: