Ureche

26-10-2018
Csillla
Nu este medic/terapeut
Csillla
Buna ziua domnu doctor! in cateva zile am fost lla un medic ORL ca imi curgea urechea si avea un miros neplacut si aveam mancarimi mam dus la un medic si mi sa constatat ca am otita externa difuza ptr care mia scris medicament unguient Fluocinolon N Atb si Aerius si mi sa spus ca in fiecare seara sa imi fac cu betisoare si spirt in ureche dupa care sa fac cu crema adica sa pun pe betisor si sa fac inauntru cu crema.si asta ma pus pe intrebare fiindca 1 la rand asa am auzit ca cu spirt nu e bine sa te faci in ureche si in al doilea rand nush daca e bine sa ma fac cu unguient intern fiindca scrie ca este doar unguient ptr extern...dar medicul asta mia zis ca asa sa ma fac :( va rog sa ma ajutati nu osa imi fac rau daca fac asa cum mi sa zis ?:( va multumesc ! astept raspuns cat mai repede
4 comentarii
1
27-10-2018, ora 20:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Urechea externa. E Extern
Acolo e piele până la timpan
1
27-10-2018, ora 20:19
Csillla
Nu este medic/terapeut
Csillla
Si inseamna ca fac bine ce ace mia spus medicul ?pot sa fac cum mi sa zis ? va multumesc ptr tot!
0
30-10-2018, ora 18:07
Qwer12
Nu este medic/terapeut
Qwer12
Buna seara!
Dupa o lovitura in spatele capului, mi s-a infundat urechea dreapta (lovitura fiind aproape de urechea dreapta).
Lovitura a fost destul de puternica si de atunci aud infundat si foarte "gâjâit" sunetele captate cu respectiva ureche si imi si piuie cateodata, lovitura producandu-se acum 3 zile.As vrea sa stiu, macar, ce s-a intamplat si daca este ceva complicat, va multumesc pentru ajutor!
0
31-10-2018, ora 04:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Este f grav. Poate fi o comoție sau hemoragie pe urechea interna.
Daca nu este tratata corect primele 5 zile. Așa rămâne
Urgent la ORL cu audiigrama
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: