Ureche
Buna ziua domnu doctor! in cateva zile am fost lla un medic ORL ca imi curgea urechea si avea un miros neplacut si aveam mancarimi mam dus la un medic si mi sa constatat ca am otita externa difuza ptr care mia scris medicament unguient Fluocinolon N Atb si Aerius si mi sa spus ca in fiecare seara sa imi fac cu betisoare si spirt in ureche dupa care sa fac cu crema adica sa pun pe betisor si sa fac inauntru cu crema.si asta ma pus pe intrebare fiindca 1 la rand asa am auzit ca cu spirt nu e bine sa te faci in ureche si in al doilea rand nush daca e bine sa ma fac cu unguient intern fiindca scrie ca este doar unguient ptr extern...dar medicul asta mia zis ca asa sa ma fac :( va rog sa ma ajutati nu osa imi fac rau daca fac asa cum mi sa zis ?:( va multumesc ! astept raspuns cat mai repede
4 comentarii
Urechea externa. E Extern
Acolo e piele până la timpan
Acolo e piele până la timpan
Si inseamna ca fac bine ce ace mia spus medicul ?pot sa fac cum mi sa zis ? va multumesc ptr tot!
Buna seara!
Dupa o lovitura in spatele capului, mi s-a infundat urechea dreapta (lovitura fiind aproape de urechea dreapta).
Lovitura a fost destul de puternica si de atunci aud infundat si foarte "gâjâit" sunetele captate cu respectiva ureche si imi si piuie cateodata, lovitura producandu-se acum 3 zile.As vrea sa stiu, macar, ce s-a intamplat si daca este ceva complicat, va multumesc pentru ajutor!
Dupa o lovitura in spatele capului, mi s-a infundat urechea dreapta (lovitura fiind aproape de urechea dreapta).
Lovitura a fost destul de puternica si de atunci aud infundat si foarte "gâjâit" sunetele captate cu respectiva ureche si imi si piuie cateodata, lovitura producandu-se acum 3 zile.As vrea sa stiu, macar, ce s-a intamplat si daca este ceva complicat, va multumesc pentru ajutor!
Este f grav. Poate fi o comoție sau hemoragie pe urechea interna.
Daca nu este tratata corect primele 5 zile. Așa rămâne
Urgent la ORL cu audiigrama
Daca nu este tratata corect primele 5 zile. Așa rămâne
Urgent la ORL cu audiigrama
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Otita externa?
- 1otita externa micotica
- 0polip in ureche
- 13Otita externa bilaterala
- 3otita externa furunculoasa rog raspuns
- 22otita medie apoi otita seroasa...este vina polipilor?
- 3Raceli repetate si otita
- 3Otita externa - Nu mai aud !
- 1otita sau dop de ceara?
- 2otita externa necrotizanta
- 5Otita externa medie
- 6am fost diagnosticat cu otita externa difuza
- 2Dureri la timpan si maxilar, cateodata si dureri de cap, urechii infundate, zgomote in cap
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 0Sunt însărcinată si am otita externa si o umflatura a obrazului lângă ureche
- 4Otita externa furunculoasa
- 0Orl otite frecvente
- 1Otita furunculoasa externa
- 4Durere de ureche
- 2Otita externa purulenta. timpan fisurat
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: