Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
buna ziua.De ziua mea am facut imprudenta de a minca un tort de inghetata.Adoua zi m-am trezit cu urechile infundate si nasul infundat fara a avea simtomele unei raceli sau o durere de ureche.Am incercat sa le curat cu apa oxigenata.Cind aveam apa in ureche auzeam bine dupa stergerea urechii se infunda chiar daca betisoarele cu cara stergeam urechea ramineau curate.Va rog daca imi puteti recomandaun tratament.Va multumesc
6 comentarii
initial un consult ORL..
problema este in gat si rinofaringe.. nu in urechi
problema este in gat si rinofaringe.. nu in urechi
Da anul trecut a fost o otita seroasa. Si e vorba si de polipi. Acum nu stiu cu polipii, singura cale de rezolvare la 9 ani este chirurgical?
buna ziua nu mai auzeam cu urechea dreapta am fost la spitalu militar si mi a zis ca am deviatie de sept mam operat la spitalu militar bucuresti de o luna si tot nu miam recuperat auzu complet cam dupa cat timp o sa aud complet
dupa ce sa refacut respirataia nazala complet.. trebuei sa va intoarceti la ORL.. sa faceti insuflatiile tubare necesare pentru functionarea normla a trompei lui Eustache
asa de la sine urechea poate sa nu se desfunde
mergeti la ORL.. faceti audiograma + timpanograma..si tratamentul necesar pentru desfundarea trompei lui eustache
asa de la sine urechea poate sa nu se desfunde
mergeti la ORL.. faceti audiograma + timpanograma..si tratamentul necesar pentru desfundarea trompei lui eustache
buna seara sunt baiatu cu deviatia de sept care ma ti trimis sa imi dea tratament pentru ureche mia dat sinupret vitamina a si un inhalant
"
"
domnu doctor mam operat de deviatie de sept auzeam slab cu urechea dreapta mam operat dupa 4 zile mam externat cand am ajuns acasa am bagat un betigas in ureche mam sters a intrat normal seara am suflat nasu aveam cheaguri de sange a 2 zi nu a mai intrat era la fel ca inainte de operatie e ceva normal
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 121Ureche infundata
- 4baietel - febra de trei zile
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 7urechi infundate ! Poate fi tensiune?
- 1Urechi inrosite si senzatie de infundare
- 2Ureche infundata dupa o lovitura
- 3nas infundat dupa o lovitura puternica la nas
- 1Nas infundat
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 1Senzatie de ureche infunata
- 3Dop de ceara sau apa neeliminata
- 7Presiune cap, urechi infundate, ameteli
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 4Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.
- 4Raceala. Senzatie ureche infundata
- 5Urechi infundate, nas uscat, tempanoscleroza s.a.m.d.
- 1Nas înfundat și respiratie prea deasa
Mai multe informații despre: nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: