Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
buna ziua.De ziua mea am facut imprudenta de a minca un tort de inghetata.Adoua zi m-am trezit cu urechile infundate si nasul infundat fara a avea simtomele unei raceli sau o durere de ureche.Am incercat sa le curat cu apa oxigenata.Cind aveam apa in ureche auzeam bine dupa stergerea urechii se infunda chiar daca betisoarele cu cara stergeam urechea ramineau curate.Va rog daca imi puteti recomandaun tratament.Va multumesc
6 comentarii
initial un consult ORL..
problema este in gat si rinofaringe.. nu in urechi
problema este in gat si rinofaringe.. nu in urechi
Da anul trecut a fost o otita seroasa. Si e vorba si de polipi. Acum nu stiu cu polipii, singura cale de rezolvare la 9 ani este chirurgical?
buna ziua nu mai auzeam cu urechea dreapta am fost la spitalu militar si mi a zis ca am deviatie de sept mam operat la spitalu militar bucuresti de o luna si tot nu miam recuperat auzu complet cam dupa cat timp o sa aud complet
dupa ce sa refacut respirataia nazala complet.. trebuei sa va intoarceti la ORL.. sa faceti insuflatiile tubare necesare pentru functionarea normla a trompei lui Eustache
asa de la sine urechea poate sa nu se desfunde
mergeti la ORL.. faceti audiograma + timpanograma..si tratamentul necesar pentru desfundarea trompei lui eustache
asa de la sine urechea poate sa nu se desfunde
mergeti la ORL.. faceti audiograma + timpanograma..si tratamentul necesar pentru desfundarea trompei lui eustache
buna seara sunt baiatu cu deviatia de sept care ma ti trimis sa imi dea tratament pentru ureche mia dat sinupret vitamina a si un inhalant
"
"
domnu doctor mam operat de deviatie de sept auzeam slab cu urechea dreapta mam operat dupa 4 zile mam externat cand am ajuns acasa am bagat un betigas in ureche mam sters a intrat normal seara am suflat nasu aveam cheaguri de sange a 2 zi nu a mai intrat era la fel ca inainte de operatie e ceva normal
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 5m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
- 4nara infundata
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 6Operatia de polipi necesara?
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 4Ureche infundata de o saptamana
- 3Urechi infundate de aproximativ 8 luni, va rog ajutati-ma !!!
- 10Nas infundat si secretii care nu pot fi aspirate
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 4Nas înfundat, pielita umflata ca un balon in interiorul nasului
- 1Lovitura urechea stanga
- 1Blocaj intre nas si gat
- 2Nas infundat
- 0Turbinoplastie si tub ureche
- 6Ureche înfundată
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 0Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: