am o durere in piept, pe trahee, apoi simt ca ma ineaca si trebuie sa tusesc
buna seara, am o durerein piept, pe trahee, apoi simt ca ma ineaca si trebuie sa tusesc, dimineata tusea nu e asa deasa dar peste zi devine din ce in ce mai rau.simt ca e o durere de la stomac pana la gat si plus de asta tot timpul imi vine sa ragai.Puteti sa-mi spuneti daca e ceva de la plamani sau ce ar putea fi ?Va multumesc !
3 comentarii
simptomele seamana foarte mult cu problemele de reflux gastro esofagian
merg la med. de familie.. sa te asculte la plamani..si sa decida unde te trimite, la gastrologie sau si la pneumo-ftizio
merg la med. de familie.. sa te asculte la plamani..si sa decida unde te trimite, la gastrologie sau si la pneumo-ftizio
Buna ziua! Revin cu vechea mea problema a durerii in piept, cauza nedescoperita nici in ziua de azi. Problema este ca durerea parca tinde sa avanseze in intersitate. Nu este permanenta, dar si uneori cand este... Reamintesc ca am fost la orl, pneumolog, gastroenterolog, neurolog, reumatolog, efectuat CT torace si abdomen, analize la zi foarte bune, Intrebarea mea este daca durerea poate fi din cauza traheei. Uneori asa simt, dar poate radia. Nu stiu ce sa mai fac. Ciudatenia este ca atunci cand dorm nu ma doare deloc.
Si daca ar putea fi, ce analiza in afara de bronhoscopie as putea face sa vad daca acolo este cauza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4presiune in cosul pieptului
- 3durere in piept la 21 de ani
- 16ameteala si dureri in piept
- 2durere in piept
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 3durere in piept dupa efort la copii
- 4Simt o mica durere in mijlocul pieptului
- 4dureri in piept
- 2Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
- 4tuse, durere in gat, sange
- 8Am o senzatie ciudata in piept
- 0Reflux esofagian
- 4Dureri piept
- 2Durere in capul pieptului!
- 2Dureri in zona inimi
- 3Ceva nu e in regula
- 2Dureri persistente în piept
- 1Durere in dreptul inimii
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: Tusea Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: