Senzatie de strangere sau apasare in piept
Buna ziua! Am decis sa apelez la ajutorul acestui site pentru a primi o parere si de aici, deoarece nu stiu ce sa mai cred, care e problema mea. De ceva timp am o senzatie de strangere sau apasare in piept in partea stanga, uneori ma doare si spatele. E foarte neplacut si incomfortabil. Nu ma doare, dar e deranjant si uneori nu pot dormi bine din cauza asta. Am fost la medic, am facut EKG, radiologie la plamani, totul a iesit bine, mi s-a spus ca nu e nicio problema. M-am gandit ca poate e o problema a oaselor, in zona toracica, a sternului, nu stiu. Acum iau calciu cu vitamina D3, incerc sa mananc cat mai multe fructe, legume, am un stil de viata sanatos, nu fumez. Va rog sa ma ajutati cu o parere, multumesc mult.
4 comentarii
Daca toate analizele sunt bune, nu ramane decat sa va programati la un medic psihiatru...poate fi vorba de anxietate...
Nu-i nici de psihiatru..si nici nu te va ajuta vitamina D si calciu, chiar dimpotriva. Nu este nici de cardiolog nici de neurolog. Ceea ce simti este pe fizic, si nicidecum o inchipuire, insa aparatura medicala moderna este mult prea grosoloana pt. a depista astfel de lucruri subtile. Mergi la biorezonanta sau la un medic homeopat.
Si eu m-am gandit sa merg la un medic homeopat. O sa merg.
Cunoasteti un cabinet cu testare prin biorezonanta in care sa aveti incredere ? ( in Buc) Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 48dureri de piept
- 7Durerea in piept - un sfat
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 4dureri in piept
- 2apasare in piept
- 2dureri in zona pieptului
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 5Durere in piept, 20 de ani. URGENT!
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 3Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 1Durere in piept
- 5Dureri puternice in piept
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
- 5Dureri în piept și spate la activitate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: