tusa persistenta de 4 luni!

Buna ziua,
Am un baietel de 3 ani, care in urma unei varicele a ramas cu o tusa, tuseste sec ( de 2-3 ori) apoi productiv imediat dupa ce se trezeste din somn, copilul este sub tratament cu singuler, iau fost adminstrate si antihistaminice si siropuri de tuse dar degeaba, aceasta tusa persista, ma repet, dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de pranz, Ig-ul ia iesit 90, euzinofilele in limite normale. Radiografia pulmonara nu a aratat nimica, de auzit la plamani doamna dr pediatru spune k nu se aude nimica, cu toata astea el tot tuseste. Am folosit si sprey flixotide in mai multe etape, petru inceput doua saptaman 2 pufuri dimineata doua seara, apoi trei saptamani si tot degeaba.Tin sa precizez ca copilul frecventeaza gradinita.
Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce analize sa-i mai fac, cui sa ma adresez.
Va multumesc!
Am un baietel de 3 ani, care in urma unei varicele a ramas cu o tusa, tuseste sec ( de 2-3 ori) apoi productiv imediat dupa ce se trezeste din somn, copilul este sub tratament cu singuler, iau fost adminstrate si antihistaminice si siropuri de tuse dar degeaba, aceasta tusa persista, ma repet, dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de pranz, Ig-ul ia iesit 90, euzinofilele in limite normale. Radiografia pulmonara nu a aratat nimica, de auzit la plamani doamna dr pediatru spune k nu se aude nimica, cu toata astea el tot tuseste. Am folosit si sprey flixotide in mai multe etape, petru inceput doua saptaman 2 pufuri dimineata doua seara, apoi trei saptamani si tot degeaba.Tin sa precizez ca copilul frecventeaza gradinita.
Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce analize sa-i mai fac, cui sa ma adresez.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 11probleme tuse
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 4pneumonie copil 9 luni
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 6inceput de rosu in gat
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 1tuse si sufocare
- 2Tuse putin suparatoare:D
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'
- 3tuse
- 0tuse care nu mai trece de la pericardita, de ce ???
- 4Tuse persistenta
- 1Tuse ragusita la copil
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 1tuse, secretii si dureri in piept
- 1Buna seara - tuse seaca și jenanta nu se mai oprește
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: