tusa persistenta de 4 luni!
Buna ziua,
Am un baietel de 3 ani, care in urma unei varicele a ramas cu o tusa, tuseste sec ( de 2-3 ori) apoi productiv imediat dupa ce se trezeste din somn, copilul este sub tratament cu singuler, iau fost adminstrate si antihistaminice si siropuri de tuse dar degeaba, aceasta tusa persista, ma repet, dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de pranz, Ig-ul ia iesit 90, euzinofilele in limite normale. Radiografia pulmonara nu a aratat nimica, de auzit la plamani doamna dr pediatru spune k nu se aude nimica, cu toata astea el tot tuseste. Am folosit si sprey flixotide in mai multe etape, petru inceput doua saptaman 2 pufuri dimineata doua seara, apoi trei saptamani si tot degeaba.Tin sa precizez ca copilul frecventeaza gradinita.
Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce analize sa-i mai fac, cui sa ma adresez.
Va multumesc!
Am un baietel de 3 ani, care in urma unei varicele a ramas cu o tusa, tuseste sec ( de 2-3 ori) apoi productiv imediat dupa ce se trezeste din somn, copilul este sub tratament cu singuler, iau fost adminstrate si antihistaminice si siropuri de tuse dar degeaba, aceasta tusa persista, ma repet, dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de pranz, Ig-ul ia iesit 90, euzinofilele in limite normale. Radiografia pulmonara nu a aratat nimica, de auzit la plamani doamna dr pediatru spune k nu se aude nimica, cu toata astea el tot tuseste. Am folosit si sprey flixotide in mai multe etape, petru inceput doua saptaman 2 pufuri dimineata doua seara, apoi trei saptamani si tot degeaba.Tin sa precizez ca copilul frecventeaza gradinita.
Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce analize sa-i mai fac, cui sa ma adresez.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 2rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 12nu scapa de tuse
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 4o tuse ciudata
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 3doctor pentru tuse
- 4baietel - febra de trei zile
- 4Tuse seaca de trei saptamani