tusa persistenta de 4 luni!
Buna ziua,
Am un baietel de 3 ani, care in urma unei varicele a ramas cu o tusa, tuseste sec ( de 2-3 ori) apoi productiv imediat dupa ce se trezeste din somn, copilul este sub tratament cu singuler, iau fost adminstrate si antihistaminice si siropuri de tuse dar degeaba, aceasta tusa persista, ma repet, dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de pranz, Ig-ul ia iesit 90, euzinofilele in limite normale. Radiografia pulmonara nu a aratat nimica, de auzit la plamani doamna dr pediatru spune k nu se aude nimica, cu toata astea el tot tuseste. Am folosit si sprey flixotide in mai multe etape, petru inceput doua saptaman 2 pufuri dimineata doua seara, apoi trei saptamani si tot degeaba.Tin sa precizez ca copilul frecventeaza gradinita.
Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce analize sa-i mai fac, cui sa ma adresez.
Va multumesc!
Am un baietel de 3 ani, care in urma unei varicele a ramas cu o tusa, tuseste sec ( de 2-3 ori) apoi productiv imediat dupa ce se trezeste din somn, copilul este sub tratament cu singuler, iau fost adminstrate si antihistaminice si siropuri de tuse dar degeaba, aceasta tusa persista, ma repet, dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de pranz, Ig-ul ia iesit 90, euzinofilele in limite normale. Radiografia pulmonara nu a aratat nimica, de auzit la plamani doamna dr pediatru spune k nu se aude nimica, cu toata astea el tot tuseste. Am folosit si sprey flixotide in mai multe etape, petru inceput doua saptaman 2 pufuri dimineata doua seara, apoi trei saptamani si tot degeaba.Tin sa precizez ca copilul frecventeaza gradinita.
Va rog mult sa-mi dati un sfat, ce analize sa-i mai fac, cui sa ma adresez.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 5Tuse persistenta ( > 6 luni)
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 3tuse tabacica?.
- 5tuse si raguseala puternica
- 6Cum scap de tuse?
- 1tuse la respiratie adinca
- 1tuse si raguseala
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 4tuse, aparent fara motiv
- 1tusesc cand inghit
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
- 4Tusea umeda
- 0Tusesc cand trag aer in piept
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: