tuse neproductiva excesiva
Buna ziua
De 4 zile am inceput sa tusesc. La inceput destul de putin, dupa din ce in ce mai mult. Este o tuse seaca, care nu ma lasa noaptea sa dorm. Si nici ziua nu sunt in stare de nimic. Tusesc incontinuu practic. Nu am facut febra. Insa ma dor coastele( probabil de la atata tuse), si de ieri ma doare si in piept destul de tare.Am fost la farmacie si mi-a dat doamna farmacista pastile Tusin si sirop Paxeladine. Plus ca beau toata ziua ceaiuri de lamaie si de ceapa.Insa nici un efect pana acum.
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut, pentru ca nu mai pot. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Si nici nu ma pot odihni, is ca o leguma. Ar trebui sa fac o raza la plamani ceva?
Multumesc anticipat!
De 4 zile am inceput sa tusesc. La inceput destul de putin, dupa din ce in ce mai mult. Este o tuse seaca, care nu ma lasa noaptea sa dorm. Si nici ziua nu sunt in stare de nimic. Tusesc incontinuu practic. Nu am facut febra. Insa ma dor coastele( probabil de la atata tuse), si de ieri ma doare si in piept destul de tare.Am fost la farmacie si mi-a dat doamna farmacista pastile Tusin si sirop Paxeladine. Plus ca beau toata ziua ceaiuri de lamaie si de ceapa.Insa nici un efect pana acum.
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut, pentru ca nu mai pot. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Si nici nu ma pot odihni, is ca o leguma. Ar trebui sa fac o raza la plamani ceva?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Bună seara! În primul rând mergeți la pneumologie pentru consult și dacă este cazul vă vor face o radiografie toracică acolo. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 10tusea in sinuzita?
- 6tuse care nu se mai opreste
- 5tuse si raguseala puternica
- 16tuseste de 2 luni
- 1tusec si nu ma pot opri
- 2Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
- 1tuse veche si suparatoare
- 5Tuse rebela veche de 4 ani
- 4tuse, durere in gat, sange
- 5tuse de care nu pot scapa
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
- 1Tuse si nas infundat
- 1Tuse continua
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
Mai multe informații despre: Tusea