Durere in piept

03-01-2019
TurcuAlin
Nu este medic/terapeut
TurcuAlin
Buna seara. Am 36 ani si am o durere in piept in zona inimii atunci cand stau in pat intins pe spate. Dupa 5 minute pe pat deja apar durerile si cu cat stau mai mult intins durerea se intensifica. Daca schimb pozitia, de exemplu pe partea dreapta durerea dispare dar daca revin la pozitia intins pe spate revine si durerea. Nu stiu daca are vreo legatura dar si la mana stanga am o senzatie de amorteala iar picioarele le simt reci de la genunchi in jos. Am facut un control la cardiologie, am facut EKG - totul OK, am facut Ecograf la inima - totul Ok, toate sunt in parametrii normali, analizele la sange foarte bune si totusi durerea exista. Multumesc.
1 comentarii
0
14-01-2019, ora 22:20
Danuba
Nu este medic/terapeut
Danuba
Faceti o coronarografie. Arterele infundate nu se vad la eco sau la ekg. Sambata si martea, la spitalul Fundeni sunt garzi de cardio. Mergeti acolo. Eu am ajuns intamplator cu sotul meu pe 06.01, la fel dupa o durere de genul dvs. Era la un pas de infarct, avea o artera infundata, 90 % pe loc i au pus un stent. Noi mergeam pe la cardio de vreun an, la frl eco, doppler, analize.. totul ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •