anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
bunA ziua! am si eu o intrebare: este normal sa mai existe unele mici sangerari dupa actul sexual daca iau anticonceptionale logest?mi s-a intamplat de 2 ori, nu a fost mult sange, foarte putin! anticonceptionale iau de aprox 5 luni. va multumesc!
6 comentarii
Nu este normal, trebuie sa faci un consult ginecologic si un test Papanicolau.
Buna seara.vreau sa va intreb daca pot incepe iar sa iau anticonceptionale karissa dupa o pauza de aprox 5 luni?(aceasta pauza a fost pt ca am avut BIP, poate sa fie una din cauze?)stiu k se iau din prima zi de menstruatie si de aceea va rog sa raspundeti rapid, deoarece maine trebuie sa mi vina menstra.
@norita: daca vrei sa stii daca BIP a fost cauzata de contraceptiv, nu, acesta nu da inflamatii pelvine. Ai tratat BIT, acum te simti bine? Poti incepe de maine sa iei Karissa.
Da, ma simt bine, nu mai am nici o problema, insa imi fac batai de cap cu intarzierea menstruatiei(am intarziere si de 20-25 de zile, ultima menstr a fost cu intarziere de 8 zile si sper sa nu se mai intample de acum in colo, asta e unul dintre motivele pt care vreau sa iau karissa, celalalt fiind pt contraceptie.)
vreau sa stiu cat de repede isi fac efectul anticonceptionalele(diane), adica daca azi incep sa iau pastila dupa pauza de 7 zile, pot avea un contact sexula in aceeasi zi???va multumesc
buna ziua, am si o nelamurire: am luat anticonceptionale 2 ani jumatate si acum le-am intrerupt ca am inteles ca trebuie sa faci pauza dupa o perioada mai indelungata, problema e ca trebuia sa-mi vina mentruatia si inca nu mi-a venit, dupa calculele mele a intarziat cam 4 zile, ce ar trebui sa fac, sa merg la un doctor sau sa mai astept pt ca am vazut ca aceasta reactie este des intalnita, ast un rasp, multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 2dupa cat timp sunt protejata?
- 3e yasmin potrivit?
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 17spotting
- 10regulon contraceptiv
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 7intrerupere jeanine
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 1Logest - a doua folie
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
Mai multe informații despre: Sangerarea Administrarea contraceptivelor logestul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: