Am intarziere la menstruatie 22 de zile!
Buna ziua!
AM 19 ani si imi intarzie ciclul menstrual deja de 22 de zile...am facut 3 teste de sarcina pana acuma si toate au iesit negative, am mers si la medic, mi-a facut o ecografie si mi-am spus ca nu este vorba de nicio sarcina...mi-a prescris tratament cu Duphaston pentru 3 zile(4comprimate/zi)...apoi mi-a spus sa astept de la ultima pastila 7 zile, iar aca in a 7a zi nu imi vine ciclul sa mai fac un test, l-am facut si tot negativ...l-am sunat iar acesta mi-a spus sa fac pentru siguranta mea si Beta-HCG.urmeaza sa-l fac peste 2 zile..Mentionez faptul ca domnul doctor mi-a spus ca intarzierea poate fi provocata pe fond nervos, am avut o perioada stresanta, iar cand am vazut cat imi intarzie m-am panicat si mai tare...
In ceea ce priveste ultimul contact sexul a fost undeva pe 11 iulie-12 iulie.
Va rog din suflet sa-mi dati un sfat!!!
AM 19 ani si imi intarzie ciclul menstrual deja de 22 de zile...am facut 3 teste de sarcina pana acuma si toate au iesit negative, am mers si la medic, mi-a facut o ecografie si mi-am spus ca nu este vorba de nicio sarcina...mi-a prescris tratament cu Duphaston pentru 3 zile(4comprimate/zi)...apoi mi-a spus sa astept de la ultima pastila 7 zile, iar aca in a 7a zi nu imi vine ciclul sa mai fac un test, l-am facut si tot negativ...l-am sunat iar acesta mi-a spus sa fac pentru siguranta mea si Beta-HCG.urmeaza sa-l fac peste 2 zile..Mentionez faptul ca domnul doctor mi-a spus ca intarzierea poate fi provocata pe fond nervos, am avut o perioada stresanta, iar cand am vazut cat imi intarzie m-am panicat si mai tare...
In ceea ce priveste ultimul contact sexul a fost undeva pe 11 iulie-12 iulie.
Va rog din suflet sa-mi dati un sfat!!!
1 comentarii
Poate fi o dereglare hormonala.
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
Va sfatuiesc sa aveti relatii sexuale intr-o relatie monogama - casatoria in care sa nu treceti prin astfel de emotii. Nu fac bine pe plan psihic. Vedeti filmul recomandat si informati-va. Nu numai o sarcina se poate contact ci si boli cu transmitere sexuala pentru care presupun ca nu ati facut nici un test.
(*modificat de admin)
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
Va sfatuiesc sa aveti relatii sexuale intr-o relatie monogama - casatoria in care sa nu treceti prin astfel de emotii. Nu fac bine pe plan psihic. Vedeti filmul recomandat si informati-va. Nu numai o sarcina se poate contact ci si boli cu transmitere sexuala pentru care presupun ca nu ati facut nici un test.
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 12intarzaiere ciclu
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 9Menstruatia intarziata
- 1sarcina?!
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 2Posibila sarcina ?
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 2Întârziere menstruație
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Întârzierea menstruației!
- 1De ce imi intarzie menstruatia??