Scurgeri albicioase, ajutor!!!
Buna ziua! Pe data de 7 Septembrie trebuia sa imi vina menstruația. Dar, si ieri si azi am niste scurgeri albe, nu sunt abundente si nici mirositoare, sunt normale aceste scurgeri? Adica in mod normal stiu ca sunt obișnuite, dar nu stiu de ce le am acum, cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația. Am avut contacte sexuale dar protejate, si doar putin mi-a bagat-o fara protecție, nici nu a avut cum sa ejaculeze.am un ciclu regulat cam de 28/29 zile.asa am toate simptomele de menstruație, dureri de burta, de sâni...credeti ca se poate sa fii ramas însărcinată?
1 comentarii
Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 10pilula de a doua zi
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 1Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruație
- 0Cistita
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 1Injectii cu triamcinolon
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 0Întârziere menstruație
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 4Pastila de a 2a zi
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: