Scurgeri albicioase, ajutor!!!

Buna ziua! Pe data de 7 Septembrie trebuia sa imi vina menstruația. Dar, si ieri si azi am niste scurgeri albe, nu sunt abundente si nici mirositoare, sunt normale aceste scurgeri? Adica in mod normal stiu ca sunt obișnuite, dar nu stiu de ce le am acum, cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația. Am avut contacte sexuale dar protejate, si doar putin mi-a bagat-o fara protecție, nici nu a avut cum sa ejaculeze.am un ciclu regulat cam de 28/29 zile.asa am toate simptomele de menstruație, dureri de burta, de sâni...credeti ca se poate sa fii ramas însărcinată?
1 comentarii

Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 3intarzierea menstruatiei...urgent !
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 0intarziere ciclu
- 1Exista sansa ?
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Menstruatie întârziată
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Posibil sarcina
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: