Scurgeri albicioase, ajutor!!!

Buna ziua! Pe data de 7 Septembrie trebuia sa imi vina menstruația. Dar, si ieri si azi am niste scurgeri albe, nu sunt abundente si nici mirositoare, sunt normale aceste scurgeri? Adica in mod normal stiu ca sunt obișnuite, dar nu stiu de ce le am acum, cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația. Am avut contacte sexuale dar protejate, si doar putin mi-a bagat-o fara protecție, nici nu a avut cum sa ejaculeze.am un ciclu regulat cam de 28/29 zile.asa am toate simptomele de menstruație, dureri de burta, de sâni...credeti ca se poate sa fii ramas însărcinată?
1 comentarii

Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri la rinichi si menstruatie intarziata
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 6intarziere sau sarcina?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 4Intarziere mestruatie
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1Întârzierea menstruatiei
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 1Menstruatie intarziata
- 1CM intarzie
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Întârziere menstruație
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: