Ce poate fi? Sarcina nu cred.
Buna ziua. Vin cu o intrebare. Menstruatia a intarziat aproape o saptamana (trebuia pe 15ianuarie) iar incepand de ieri ma dor sanii si sfarcurile sunt foarte sensibile. Exista si niste burta ca si cum ar veni.
Am o senzatie ca trebuie sa vina dar nu vine, si o durere in zona ovarelor. Durerea persista iar cand incep sa rad se simte mai tare. Contact sexual cu penetrare nu a existat absolut deloc doar cateva mici jocuri dar eram imbracata la fel si iubitul.
As vrea un raspuns. Am pus intrebarea la acest subiect pentru ca am crezut ca e cel mai potrivit.
Am o senzatie ca trebuie sa vina dar nu vine, si o durere in zona ovarelor. Durerea persista iar cand incep sa rad se simte mai tare. Contact sexual cu penetrare nu a existat absolut deloc doar cateva mici jocuri dar eram imbracata la fel si iubitul.
As vrea un raspuns. Am pus intrebarea la acest subiect pentru ca am crezut ca e cel mai potrivit.
2 comentarii
Vreau sa mai mentionez ca in general mentruatia a fost neregulata.
Iar iubitul meu uneori a mai bagat cate un deget in vagin, nu mai mult pentru ca ii e frica. El totusi e sigur ca de fiecare data nu a avut pe mana nimic dar acum este îngrijorat pentru ca întârzie
Iar iubitul meu uneori a mai bagat cate un deget in vagin, nu mai mult pentru ca ii e frica. El totusi e sigur ca de fiecare data nu a avut pe mana nimic dar acum este îngrijorat pentru ca întârzie
Va rog sa ma ajutati.pentru ca deja si eu incep sa ma panichez. Adica am sfarcurile foarte sensibile, imi este foame cam continuu, ma trezesc noaptea destul de panicata si nu mai pot sa dorm, am si un nod in gat...
Nu stiu ce sa fac...mi se face frica
Nu stiu ce sa fac...mi se face frica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat de mult poate intarzia ciclul la o fata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu Revigedon
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 3intrebare fara raspuns
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 2ciclu intarziat
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 1intarzierea menstruatiei
- 2Despre mestruatie
- 3Menstruatie intarziata
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 0Simptome de sarcina
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 0Menstruatie
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: