Ce poate fi? Sarcina nu cred.

Buna ziua. Vin cu o intrebare. Menstruatia a intarziat aproape o saptamana (trebuia pe 15ianuarie) iar incepand de ieri ma dor sanii si sfarcurile sunt foarte sensibile. Exista si niste burta ca si cum ar veni.
Am o senzatie ca trebuie sa vina dar nu vine, si o durere in zona ovarelor. Durerea persista iar cand incep sa rad se simte mai tare. Contact sexual cu penetrare nu a existat absolut deloc doar cateva mici jocuri dar eram imbracata la fel si iubitul.
As vrea un raspuns. Am pus intrebarea la acest subiect pentru ca am crezut ca e cel mai potrivit.
Am o senzatie ca trebuie sa vina dar nu vine, si o durere in zona ovarelor. Durerea persista iar cand incep sa rad se simte mai tare. Contact sexual cu penetrare nu a existat absolut deloc doar cateva mici jocuri dar eram imbracata la fel si iubitul.
As vrea un raspuns. Am pus intrebarea la acest subiect pentru ca am crezut ca e cel mai potrivit.
2 comentarii

Vreau sa mai mentionez ca in general mentruatia a fost neregulata.
Iar iubitul meu uneori a mai bagat cate un deget in vagin, nu mai mult pentru ca ii e frica. El totusi e sigur ca de fiecare data nu a avut pe mana nimic dar acum este îngrijorat pentru ca întârzie
Iar iubitul meu uneori a mai bagat cate un deget in vagin, nu mai mult pentru ca ii e frica. El totusi e sigur ca de fiecare data nu a avut pe mana nimic dar acum este îngrijorat pentru ca întârzie

Va rog sa ma ajutati.pentru ca deja si eu incep sa ma panichez. Adica am sfarcurile foarte sensibile, imi este foame cam continuu, ma trezesc noaptea destul de panicata si nu mai pot sa dorm, am si un nod in gat...
Nu stiu ce sa fac...mi se face frica
Nu stiu ce sa fac...mi se face frica

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 1intarziere menstruatie
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 2Întârziere menstruatie
- 9Menstruatie intarziata
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 2Menstruație
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Oare sunt insarcinata
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 1Sunt însărcinată?
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: