Întrerupere sarcină
Bună ziua. Am 16 ani și cred ca am rămas însărcinată. Acum o săptămână am făcut o cu prietenul meu și când am terminat am observat ca prezervativul era rupt. Trebuia sa îmi vina ciclul după 23/24 de zile și a întârziat. Ce ma fac? Nu vreau sa afle ai mei. Și nu știu sigur dacă am rămas dar vreau sa scap de grija asta. Pot lua medicamente sa scap de sarcina?
1 comentarii
La 16 ani ar trebuii sa ai alte preocupari nu gandul ca ai putea fii insarcinata.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 7Vitamina K ajuta la intarzierea ciclului?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 0intarziere menstruatie
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 3Am ramas însărcinată?
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 0Ciclu intarziat
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 0Sarcina?
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: