Întrerupere sarcină

Bună ziua. Am 16 ani și cred ca am rămas însărcinată. Acum o săptămână am făcut o cu prietenul meu și când am terminat am observat ca prezervativul era rupt. Trebuia sa îmi vina ciclul după 23/24 de zile și a întârziat. Ce ma fac? Nu vreau sa afle ai mei. Și nu știu sigur dacă am rămas dar vreau sa scap de grija asta. Pot lua medicamente sa scap de sarcina?
1 comentarii

La 16 ani ar trebuii sa ai alte preocupari nu gandul ca ai putea fii insarcinata.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.
cel mai bine are fi sa te duci la un control ginecologic sa inlaturi orice suspiciune si sa te documentezi mai bine despre metodele de contraceptie. Prezervativul nu este intotdeauna cel mai sigur, dupa cum vezi se pot intampla si accidente.
mult succes.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 6sarcina sau nu?
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 2Logest - o noua folie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 3Pot fii insarcinata???
- 1Intarzierile menstruatiei
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 4oare sunt insarcinata?
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 1Dacă s-a rupt prezervativul in timpul actului ramii insarcinata ?
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie intarziata
- 0Perioada Menstruala
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: