Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
Trebuie sa mi vina stopul oe 17 acum sunt pe 28 si tot n a venit.. Am avut careva scurgeri maronii in jurul datei de 17, dar atat, fara sange. Zilele trecute mentionez ca partenerul a folosit un deget si a inceput o scurta sangerare. Menționez si ca înainte am avut parte de contact sexual protejat si neprotejat. Credeti ca ar putea fi o posibila sarcina? Sau mi a spus o prietena ca din cauza ca am racit este posibil???
Decis sunt foarte speriata, mentionez ca inca sunt minora si uof... Daca ma poate ajufa cineva macar cu un sfat, ar insemna mult. Poate imi puteti reconanda niste alimente sau nuj, care sa faca sa mi vina stopul
Decis sunt foarte speriata, mentionez ca inca sunt minora si uof... Daca ma poate ajufa cineva macar cu un sfat, ar insemna mult. Poate imi puteti reconanda niste alimente sau nuj, care sa faca sa mi vina stopul
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 19Dubii, sarcina...?
- 5sarcina la menstruatie?
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 1Pot fi insarcinata ?
- 0Ce poate fi?
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 1De ce imi intarzie menstruatia??
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: