intarziere ciclu mestrual

Am facut sex protejat, am folosit prezervativul si cu toate acestea am o saptamana de cand nu mi-a venit ciclul, am facut si un test de sarcina si reiese pozitiv, adica as fi insarcinata. Totusi eu nu am nici un fel de simptom caracteristic sarcinii ba dimpotriva, am diverse momente in timpul zilei in care ma doare burta si spatele exact asa cum ma dureau atunci cand trebuia sa-mi vina ciclul. E posibil sa nu fiu insarcinata si sa fie doar o dereglare? Ce pot face pentru a forta venirea ciclului?
3 comentarii

du-te la endocrinolog. există pastile, dar mai bine du-te ca să fii sigură că iei ce trebuie. mai fă test de sarcină, pentru că şi cu prezervativul există 2 % şanse de sarcină

Pai prima oara consulta un ginecolog pt a stabilii daca esti sau nu insarcinata.Daca nu esti abia atunci mergi la endocrinolog pt a afla cauza unei posibile dereglari hormonale.
Numai bine
Numai bine

Buna seara!am facut sex oarecum neprotejat, adica nu am folosit prezervativ, insa a ejaculat in exterior...momentan ma ingrijoreaza intarzierea menstruatie de vreo 4 zile.Ideea este ca de o saptamna intuiesc ca as fi capatat o raceala, mai exact urinez foarte des, am senzatia ca vezica e plina tot timpul, un oarecare disconfort in timpul urinarii...si mici arsuri in interior...Nu am mers la medic deocamdata...spuneti mi va rog ce pot sa fac..si daca exista intr adevar sanse sa fiu insarcinata?multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 2milligest anticonceptionale
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 3CM intarziat 6 zile!
- 8Problema menstruatie
- 0Intarzierea menstrutie
- 1Intarziere menstruatie
- 9Menstruatie intarziata
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 2Întârzierea menstruației
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 1Menstruația îmi întârzie
- 3Intarzierea menstruatiei
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Întrerupere sarcină
- 1Oare sunt insarcinata
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Menstruatia intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: