alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
alaptez de 9 luni si mai vreau sa fac un copil ce trebuie sa fac, pot continua sa alaptez?si as vrea sa stiu daca pot incepe a lua acid folic inainte de a ramane gravida chiar daca alaptez??eu inainte de a face primul copil am inceput de a lua cu aproximativ o luna inainte "serengrav"adica niste pastile cu acid folic si am continuat pe tot parcursul gravidantei.intrebarea mea este pot lua si acum daca alaptez?
2 comentarii
puteţi lua pentru că oricum necesarul organismului de acid folic în timpul alăptării este crescut, întrebaţi medicul totuşi de care şi în ce doză. puteţi continua alăptatul, se zice că perioada în care alăptarea efect contraceptiv este de maxim 6 luni- deci puteţi să rămâneţi gravidă, mai ales dacă v-a şi revenit ciclul şi chiar este important să vă suplimentaţi necesarul de acid folic- atât sarcina, alăptarea cât şi faptul că veţi rămâne gravidă din nou v-au crescut necesarul de această vitamină şi este importantă pentru sănătatea viitorului copil
De acid folic nu are nimeni nevoie. Este fabricat si vandut numai pt. profit, are fecte adverse importante, nu se gaseste in mod natural decat in cate plante pe care omul nu le consuma ca hrana zilnica si in plus poate fi produs si de corp la nevoie. Este ca si cum cineva v-ar vinde CO2 pe care il produceti si singura. Acidul folic dauneaza atat la mama cat si la fat, caci ca orice substanta elemtara, atat vreme cat este luat corpul nu-l mai poate produce singur. Dar daca doriti sa-i credeti de doctori faceti ca ei. Nu ei vor suferi, ci dvoastra. Genartiile trecute au fost mai sanataose in ciuda "lipse de acid folic" iar in SUA malformatiile si pierderile de sarcinic sunt cele mai inalte caci acolo li se pune si in paine acid folic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce sa facem pentru a avea un copil?
- 6hepatita C si sarcina
- 3vreau un bebe!
- 3Vreau bebelus!
- 40psoriasis si alaptarea
- 6vreau un bebe.
- 4si eu vreau un bebe:)
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 3nu pot ramane insarcinata... nu pot sa merg la medic. as vrea niste sfaturi
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 5nu pot ramane insarcinata, incercam de 2 ani..
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 3PAP si alaptare
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 0Pot sa tin dieta Dukan in timupl alaptarii?
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 7Infectie masea si alaptarea
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Alaptarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: