am fost diagnosticata cu colica biliara si inca alaptez
Buna ziua, sunt o mamica in varsta de 23 ani, am fost diagnosticata cu colica biliara, urmeaza sa ma operez la baroscop, as vrea sa stiu cat dureaza aceasta operatie, recuperarea si daca este posibil sa pierd laptele matern in urma acestei operati? as dori sa-mi raspunda un medic sau cineva care a avut aceasta experienta neplacuta! Va multumesc din suflet si astept rasp.cu nerabdare sa scap de acest dubiu in legatura cu laptele mi-ar parea rau sa-l pierd ptr ca bebelulsul meu de 4 luni se dezvolta ft bine.
3 comentarii
Te vei opera laparoscopic..Nu se mai poate amana cateva luni aceasta interventie ? problema este ce va face bebelusul in cele cateva zile pana te intorci acasa ? Asteapta macar pana va intra mai bine pe alimentatie diversificata. pentru calmarea colicii hepatice poti face Ampicilina injectabil 5 zile.asociata cu No-spa si cu regim alimentar iti poti reveni.
Buna ziua,
Operatia laparoscopica pentru litiaza biliara (colecistectomie laparoscopica) dureaza in principiu in jur de 60 de minute.In functie de situatia locala (factori legati de gradul de inflamatie, particularitati anatomice individuale, etc.) durata acestei interventii se poate prelungi.Daca totul decurge in regula, veti putea fi externata in 24 de ore.Evident pe perioada internarii si a eventualului tratament antibiotic (se pot totusi administra antibiotice care nu trec in laptele matern), nu veti alapta.Este vorba de o perioada scurta, de cateva zile.Veti putea alapta din nou la cateva zile postoperator.
Toate cele bune
dr.Stefan Tuca - medic chirurg
Operatia laparoscopica pentru litiaza biliara (colecistectomie laparoscopica) dureaza in principiu in jur de 60 de minute.In functie de situatia locala (factori legati de gradul de inflamatie, particularitati anatomice individuale, etc.) durata acestei interventii se poate prelungi.Daca totul decurge in regula, veti putea fi externata in 24 de ore.Evident pe perioada internarii si a eventualului tratament antibiotic (se pot totusi administra antibiotice care nu trec in laptele matern), nu veti alapta.Este vorba de o perioada scurta, de cateva zile.Veti putea alapta din nou la cateva zile postoperator.
Toate cele bune
dr.Stefan Tuca - medic chirurg
Va multumesc din suflet pentru raspuns.Sper sa nu stau mai mult de 24 de ore in spital ca ma asteapta acasa un sufletel..si totul sa fie ok.Va doresc numai bine!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 5abdomen marit si dureros.
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 4colica renala... mi s-a spus ca am nisip (si ceva pietrute) la rinichi
- 3programul lui bebe de 2 luni
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 0Prolactina marita si alaptarea!
- 3a nascut o fetita de 3700 g si are foarte mult lapte
- 9mulsul dupa mese
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 15lapte mai putin in sani
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 7Bebelus prea slabut la 7 luni?