scaun bebelus de 2 luni
buna ziua,
avem si noi o problema. pana la o luna jum. fetita mea avea scaun aproape dupa fiecare masa. de 2 sapt. nu mai are scaun decat daca ii pun supozitor cu glicerina. dupa ce il pun are doua sau trei scaune in aceeasi zi, dupa care 2 zile nimic. iar ii pun supozitor si tot asa. mentionez ca o alaptez numai la san. ce pot face?
avem si noi o problema. pana la o luna jum. fetita mea avea scaun aproape dupa fiecare masa. de 2 sapt. nu mai are scaun decat daca ii pun supozitor cu glicerina. dupa ce il pun are doua sau trei scaune in aceeasi zi, dupa care 2 zile nimic. iar ii pun supozitor si tot asa. mentionez ca o alaptez numai la san. ce pot face?
5 comentarii
chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat?
buna. Eu nu am folosit supozitoare, in exces nu sunt bune. La fetita mea au functionat masajele pe burtica, gimnastica cu piciorusele si bai calde(ii faceam si tunci masaj).
Noi avem 6 sapt si papam numai lapte praf de 2 sapt. Cand am ramas pe alim artif nr sacunelor a scazut f mult, aprox 1 pe zi, am facut ce tzi-am spus ant si acum facem aprox 3/zi.
Daca nu se hidrateaza suficient se constipa, incearca sa ii dai si apa sau ceai.
Ai vb cu mediculpediatru?
succes
Noi avem 6 sapt si papam numai lapte praf de 2 sapt. Cand am ramas pe alim artif nr sacunelor a scazut f mult, aprox 1 pe zi, am facut ce tzi-am spus ant si acum facem aprox 3/zi.
Daca nu se hidrateaza suficient se constipa, incearca sa ii dai si apa sau ceai.
Ai vb cu mediculpediatru?
succes
multumesc pentru sfat. am vb cu pediatru si mi-a spus sa folosesc supozitoare, dar nici mie nu mi se pare ok sa le folosesc. cu masaj si gimnastica am incercat dar fara rezultat. i-am dat si ceai baby drink si nimic. nu stiu ce sa mai fac.
buna. Ce mai face bebele tau? Cum se mai simte?
e bn acum. are 1 sau 2 scaune pe zi. rar 3. in rest e bn. fetita ta ce face?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai este bun lapticul meu?
- 4as dori solutii pentru marirea secretiei lactate.
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 1alaptez si de cateva zile simt niste gaglioni axiali durerosi la palpare
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 8Cum sa-l obisnuim pe micutul nostru sa manince?
- 3solarul poate afecta in vreun fel copilul atunci cand alaptez
- 18Prolactina mica in perioada alaptarii
- 1constipatie la bebelus
- 5Constipatie bebe de 3 saptamani
- 7Bebelus prea slabut la 7 luni?
- 7Infectie masea si alaptarea
- 1Reluare alaptare dupa medicamentatia mamei
- 3Ce se intampla dak un purtator de hepatita B inactiv alapteaza un alt copil?
- 3Constipatie
- 1Constipstie bebe 5 sapt
- 0Bebelusu constipat
- 4Bebe 11luni constipat frecvent
- 1Constipatie si agitator bebe 2 luni
Mai multe informații despre: Alaptarea Constipatia bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: