analize pentru sarcina

27-03-2009
p_claudia
Nu este medic/terapeut
p_claudia
buna ziua.La sfarsitul lui ianuarie mi-am facut niste analize deoarece as dori sa raman insarcinata.Rezulltatele au fost: serologie herpes Ac anti-HSV 1 si 2 IgG index 41.900, interpretare IgG>1, 1 pozitiv., Ac anti-HSV 1 si 2 IgM index 2, 1 interpretare index IgM>1, 2 pozitiv., toxoplasma IgM 0, 411 negativ, IgG 45, 100 UI/ml pozitiv., anti toxocara IgG 1, 19 pozitiv.Zilele trecute am repetat analizele si mi-au iesit astfel: serologie herpes Ac anti-HSV 1 si 2 IgG index 41.500, interpretare IgG>1, 1 pozitiv., Ac anti-HSV 1 si 2 IgM index 0, 9 interpretare index<0, 9 negativ si 0, 9<index=1, 1 neconcludent., toxoplasma IgM 0, 525 neconcludent, IgG 46, 500UI/ml pozitiv., anti-toxocara IgG 1, 42 pozitiv.Inainte de a repeta analizele am luat zentel pentru lamblii, iar acum iau metronidazol pentru ca nu am scapat de viremisori.
4 comentarii
0
28-03-2009, ora 09:34
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Din ianuarie pana acuma nu ai fost cu rezultatele nicaieri sa le arati? Mie mi se par bune, cu exceptia virusului herpetic care este prezent si din cand in cand mai faci cate o infectie cu astfel de virus.Daca te pregatesti pentru o sarcina, tine o legatura mai stransa cu ginecologul, cum iei un rezultat imediat te si prezinti la el, nu astepti sa treaca doua -trei luni.
0
31-03-2009, ora 10:25
p_claudia
Nu este medic/terapeut
p_claudia
buna. Am fost cu primele rezultate din ianuarie la medic imediat ce le-am luat.Cu astea de acum n-am ajuns pina azi si voiam sa vad ce pot afla de pe site.
0
31-03-2009, ora 10:28
p_claudia
Nu este medic/terapeut
p_claudia
am ajuns insa azi dimineata cu ele la medic si a spus ca totul e in regula.Imi faceam probleme din cauza ca a iesit IgG-ul la toxocara un pic marit si la toxoplasma IgM a iesit neconcludent.Dar mi-a spus ca o data ce am in sange anticorpi sa nu imi fac probleme.
0
31-03-2009, ora 10:32
p_claudia
Nu este medic/terapeut
p_claudia
am uitat sa-i spun doamnei doctor ca am luat zentel pentru lamblii si acum iau metronidazol ca n-am scapat de ei.Sper sa reusesc sa scap de ei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •