analize pentru sarcina
buna ziua.La sfarsitul lui ianuarie mi-am facut niste analize deoarece as dori sa raman insarcinata.Rezulltatele au fost: serologie herpes Ac anti-HSV 1 si 2 IgG index 41.900, interpretare IgG>1, 1 pozitiv., Ac anti-HSV 1 si 2 IgM index 2, 1 interpretare index IgM>1, 2 pozitiv., toxoplasma IgM 0, 411 negativ, IgG 45, 100 UI/ml pozitiv., anti toxocara IgG 1, 19 pozitiv.Zilele trecute am repetat analizele si mi-au iesit astfel: serologie herpes Ac anti-HSV 1 si 2 IgG index 41.500, interpretare IgG>1, 1 pozitiv., Ac anti-HSV 1 si 2 IgM index 0, 9 interpretare index<0, 9 negativ si 0, 9<index=1, 1 neconcludent., toxoplasma IgM 0, 525 neconcludent, IgG 46, 500UI/ml pozitiv., anti-toxocara IgG 1, 42 pozitiv.Inainte de a repeta analizele am luat zentel pentru lamblii, iar acum iau metronidazol pentru ca nu am scapat de viremisori.
4 comentarii
Din ianuarie pana acuma nu ai fost cu rezultatele nicaieri sa le arati? Mie mi se par bune, cu exceptia virusului herpetic care este prezent si din cand in cand mai faci cate o infectie cu astfel de virus.Daca te pregatesti pentru o sarcina, tine o legatura mai stransa cu ginecologul, cum iei un rezultat imediat te si prezinti la el, nu astepti sa treaca doua -trei luni.
buna. Am fost cu primele rezultate din ianuarie la medic imediat ce le-am luat.Cu astea de acum n-am ajuns pina azi si voiam sa vad ce pot afla de pe site.
am ajuns insa azi dimineata cu ele la medic si a spus ca totul e in regula.Imi faceam probleme din cauza ca a iesit IgG-ul la toxocara un pic marit si la toxoplasma IgM a iesit neconcludent.Dar mi-a spus ca o data ce am in sange anticorpi sa nu imi fac probleme.
am uitat sa-i spun doamnei doctor ca am luat zentel pentru lamblii si acum iau metronidazol ca n-am scapat de ei.Sper sa reusesc sa scap de ei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3si eu vreau un copil
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 3nu pot ramane insarcinata... nu pot sa merg la medic. as vrea niste sfaturi
- 4vrem un copil
- 2imi doresc enorm un copil (cat mai repede)
- 0ovare polichistice
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 4Vreau un copil
- 3doresc enorm un copil
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 3nu raman insarcinata
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: