Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie | Forumul Medical ROmedic

Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie

436 comentarii 1 2 ..... 131415 ÃŽnainte ›
0
07-08-2017, ora 13:21
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Sa nu mai spun de lipsa poftei de mancare...nu as pune nimic in gura...mananc exact ca un robot, numai pt ca stiu ca trebuie sa mananc... Maine dupa-amiaza merg si la o sedinta de psihoterapie...sa speram ca o sa dea roade. Tu ai facut sedinte de psiho?
0
07-08-2017, ora 13:47
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Nici eu nu mananc deloc..o masa pe zi..si aia fortat..merg la terapie dar deocamdata nu ma ajuta..ca sunt f anxioasa :(..din c oras esti?
0
07-08-2017, ora 14:20
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Sunt din Tg-Jiu Bianca. Tu stai pe langa Bucuresti, nu?
0
07-08-2017, ora 15:03
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Da..azi iar am avut o stare nasoala..11 zile de Cipralex si o anxietate de zile mari..incerc cum zice Clara sa am rabdare..dar tare greu imi e cu starile astea..mereu am in cap ca o dau in alta boala psihica mai grava! :(
0
07-08-2017, ora 15:59
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Eu nu ma gandesc ca dau in alta boala psihica insa ma gandesc ca nu o sa-mi treaca starea asta ot obisnui cu ea. Sa ne ajute Domnul sa ne facem bine odata. Probleme financiare am si eu. plus grija copiilor (am 1)...am crescut fara tata (a decedat cand aveam 12 ani). Anul acesta in martie mi-a murit socrul...la cea de-a 2-a nastere am avut probleme si am stat in coma 14 minute. m-am bucurat ca am scapat cu bine dar se pare ca subconstientul a fost mai puternic decat mine si m-a doborat...
0
07-08-2017, ora 17:11
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Da..fiecare cu fricile lor..cu boala asta se traieste cu medicamente..dar alta boala psihica mai greu..eu m as bucura sa inteleg odata ca doar anxietate am..dar ma cuprinde panica cand ma gandesc ca as putea avea ceva mai grav :(
Te cred si eu ca ai clacat prin cate ai trecut..bine ca esti ok acum..
Boala asta trece..cu medicatie si terapie si multa vointa din partea noastra
0
08-08-2017, ora 11:09
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Buna Bianca! Ce faci? Cum esti azi?
0
08-08-2017, ora 12:12
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Buna..la fel..m am trezit panicata..cu ganduri in cap..cu frica sa nu innebunesc..amorteli de maini..acum parca sunt mai bine..tu cum esti azi?
0
08-08-2017, ora 13:32
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Eu pot sa spun ca ieri dupa-amiaza am fost "eu"... nu imi venea sa cred... azi-noapte am dormit foarte bine insa de azi-dimineata am senzatia ca dorm pe mine plus ca ma concentrez foarte greu. Eu cred ca de la xanax sunt asa...iau seara 1 de 0.5 mg iar dimineata un sfert. Aaaa.. si nu am chef sa fac nimic, desi sunt la munca si am o gramada de treaba. Tu lucrezi?
0
08-08-2017, ora 14:08
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Eu nu muncesc..as vrea sa ma angajez dar nu mi permite starea momentan..astept sa ma pun pe picioare putin..si eu am momente din zi cand sunt eu..seara mai ales..dar diminetile sunt crunte..dureaza cam o luna pana se stabilizeaza medicamentu..cat ai de cand ai inceput sa il reiei din nou?
0
08-08-2017, ora 14:40
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Am deja 1 luna si cateva zile. Tu cat ai?
0
08-08-2017, ora 14:47
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
2 saptamani abea..mai am si eu de asteptat..poti primi msg in privat?
0
08-08-2017, ora 15:40
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Cum e cu msj in privat?
0
08-08-2017, ora 16:00
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Vezi ca ti am trimis msg in privat aici pe forum..cauta la mesaje..
0
08-08-2017, ora 16:27
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Si eu ti-am trimis. Le vezi?
1
23-08-2017, ora 13:07
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Buna! Si eu am probleme cu atacurile de panica si stiu ca este oribil dar totul pleaca de la cum gandim. Am inceput acum o luna psihoterapia si pot spune ca ma simt mai bine si nu ma mai sperie orice. Problema cea mai mare e ca faceam atac de panica de la panica, ma speriam de faptul ca ma speriam. Trebuie lucrat mult cu psihicul. Va pot recomanda in pvt psihologul. Lucreaza la obiect si ca la carte, nu te abureste cu nimic si nici nu te lungeste aiurea cu sedintele.spun asta ca am mai intalnit sa ma tina in povesti sedinte intregi si nu ma ajuta deloc
1
25-08-2017, ora 14:47
Raluca3555
Nu este medic/terapeut
Raluca3555
Buna Bianca,
Eu am tremurat o luna de la cipralex, iar in primele 2 saptamani nici nu ma puteam ridica din pat. Dar a meritat! In 3 luni am fost ca noua. Nu renunta acum la el, daca tot ai indurat atat. Cipralex este un medicament foarte bun.
0
26-08-2017, ora 11:59
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Buna Ms A
Ms pt incurajare..cand te ai sintit bine de la el? Ce diagnostic ai avut?
0
26-08-2017, ora 23:48
Raluca3555
Nu este medic/terapeut
Raluca3555
Tulburare anxios depresiva. Dupa o luna au inceput sa se duca cam de tot efectele adverse si in 3 luni nu am mai avut absolut nimic.
0
27-08-2017, ora 14:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Ms.. A

Cat timp ai urmat tratamentul?
Renuntarea s-a facut gradual?
Cum te simti acum?
1
27-08-2017, ora 15:07
Raluca3555
Nu este medic/terapeut
Raluca3555
Atunci am urmat doar 3 luni... trebuia minim 6 stiu. Dar cu toate astea m am simtit bine 4 ani dupa, nu am mai avut niciun simptom. E drept ca acum am avut o recadere pt care urmez iar tratament de putin timp, dar sunt sigura ca daca urmam atunci tratamentul corespunzator, remisia ar fi fost pe o perioada si mai mare. Eu voiam sa ii subliniez Biancai ca Cipralex este un ad foarte bun in general si ca, desi si eu am avut multe simptome la inceput, chiar si-a facut efectul. Totusi 3 luni de tratament pentru 4 ani de remisie e ceva.
0
27-08-2017, ora 16:49
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Eu am mai tinut 9 luni tot cu Cipralex si nu am avut remisie decat 5 luni...acum iau de 1 luna..si am niste simptome aiurea..am ganduri multe..aiurea..aleatorii...de dim m am trezit cu o melodie in cap si pana la pranz nu am reusit sa o scot din cap..se derula asa aiurea in mintea mea..mie imi este frica de tulb bipolara..psihiatru meu spune ca nu am asa ceva..si in afara de simtomele astea care se ragases si la Tulb Bipolare altele nu am...dar sunt ingrijorata..ma gandesc sa fie de la Cipralex la 1 luna de administrare?
Sau sa fie un inceput de hipomanie?
Sunt tare ingrijorata :((
0
27-08-2017, ora 18:10
Raluca3555
Nu este medic/terapeut
Raluca3555
Nu cred sa fie vorba de tulburare bipolara. Si eu am frica asta ca pot da intr o boala mai grava. Toti anxiosii avem tiparul asta, dar frica asta face parte din anxietate. Oricum, ceva ceva trebuie sa iti fi "readus" aceste simptome. Eu m am implicat in prea multe lucruri si am avut si niste probleme personale. In fine, cert este ca trebuia sa am mai mult grija de nervii mei, nu sa ma suprasolicit. Daca nu ma suprasolicitam, eram bine si acum. Analizeaza si tu cauza pt reaparitia simptomelor.
0
27-08-2017, ora 19:09
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Pai ti am zis ca alte simptome nu am..inca..nu stiu care e mecanismu si cum se decalnseaza aceste episoade hipo/maniacale...
Stiu c a readus simptomele..stres indelungat si scenarite..si am ajuns din nou in acelasi punct..numai ca acum nu mi e frica ca mor ci ca innebunesc :(
0
27-08-2017, ora 19:58
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Eu am luat cipralex doar 3 zile si mi-a ajuns cosmarul. Atacuri de panica zi si noapte, agitatie, groaznic. M-am lecuit si de pastile. Oricum rolul cipralexului este de a ajuta organismul sa dea serotonita adica sa te ajute sa te simti fericit si fiind fericit poti sa te vindeci mai repede. Asta nu inseamna ca iti schimba si gandurile ci doar te ajuta mai bine sa lupti cu ele. Eram pro pastile inainte sa le iau si nu credeam in psihoterapie dar dupa o luna am incetat sa mai cred toate prostiile ca daca ma doare ceva gata am ceva grav.si eu am avut momente in care simteam ca innebunesc, imi umblau gandurile prin cap gramada si ziceam gata asta mi-a fost.asta e tipic panicii si anxietatii, nu ai cum sa innebunesti de la asa ceva. Asta am invatat de la psihoterapie.
0
27-08-2017, ora 20:08
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Si cu pastilele depinde de fiecare daca rezista perioadei de inceput sa treaca prin chinurile anxietatii sau nu. Eu una nu am rezistat si am renuntat la ele
0
27-08-2017, ora 20:22
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Va recomand cartea: cum sa va controlati anxietatea. Pe mine m-a ajutat foarte mult, pe ce scrie acolo se bazeaza psihoterapia cognitiv comportamentala.
0
27-08-2017, ora 21:08
Raluca3555
Nu este medic/terapeut
Raluca3555
Alina, poti sa incepi cu coaxil. Este cel mai slab antidepresiv si efectele adverse sunt minime. Eu am avut doar o stare de somnolenta. Poti intreba doctorul, si eu atunci abia am rezistat cu cipralex dar de la asta chiar nu am nimic. E drept ca e mult mai slab, dar ajuta totusi decat nimic.
0
27-08-2017, ora 21:08
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
@Alina 11
Ms de recomandare..cine a scris cartea? Sa o pot gasi mai usor..aveti diagnostic de la med psihiatru? Ce v a zis? Si ce tratament v a dat sa urmati?
Eu am 1 luna deja..incerc sa stau pana la 2 luni sa vad ce si cum
0
27-08-2017, ora 22:14
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Albert Ellis este autorul. Ca diagnostic atacuri de panica mi-a scris si mi-a dat cipralexul plus anxiar sau xanax doar la nevoie. Dar am decis ca nu vreau sa sufar atata pana sa vad daca ma va ajuta. Tot psihiatrul mi-a spus ca imi trb neaparat si psihoterapie.
Banuiesc ca voi aveti viata sociala, eu sunt prinsa mai tot timpul intre 4 pereti problema mea e ca mi-e frica de lesin si am in cap ca daca plec departe de casa lesin+agorafobie.
Adaugă un comentariu / răspuns
436 comentarii 1 2 ..... 131415 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul