cum as putea iesi din starea de depresie?

cum as putea iesi din starea de depresie?
imi afecteaza viata profesionala, sociala si relatia de familie.nu pot comunica. m-am saturat de mine, de toti si de toate.
mai am vreo sansa? ce as putea sa fac?
multumesc
imi afecteaza viata profesionala, sociala si relatia de familie.nu pot comunica. m-am saturat de mine, de toti si de toate.
mai am vreo sansa? ce as putea sa fac?
multumesc
2 comentarii

Buna ziua,
Cel mai indicat este sa vi se faca o evaluare si, in urma evaluarii, sa se stabileasca daca aveti nevoie de tratament cu medicamente si psihoterapie, sau doar psihoterapie. Depresia nu este doar o stare, ci este rezultatul a modului in care percepeti si reactionati la ceea ce se intampla cu dvs si la ceea ce se intampla in jurul dvs.
Nu cred ca in viata nu mai exista nicio sansa, ci, mai degraba, exista intotdeauna una sau mai multe posibilitati.
Daca sunteti din Bucuresti sau va puteti deplasa in Bucuresti ma puteti contacta.
Cel mai indicat este sa vi se faca o evaluare si, in urma evaluarii, sa se stabileasca daca aveti nevoie de tratament cu medicamente si psihoterapie, sau doar psihoterapie. Depresia nu este doar o stare, ci este rezultatul a modului in care percepeti si reactionati la ceea ce se intampla cu dvs si la ceea ce se intampla in jurul dvs.
Nu cred ca in viata nu mai exista nicio sansa, ci, mai degraba, exista intotdeauna una sau mai multe posibilitati.
Daca sunteti din Bucuresti sau va puteti deplasa in Bucuresti ma puteti contacta.

Server
Luati medicamente de la Psihiatru. Se numesc antidepresive. Va rog cititi prospect Efectin, Seroxat, Cipralex, Fevarin. Verificati daca e vreun medicament pentru starile dv.
Daca va permite bugetul, in paralel mergeti la psiholog si cititi carti scrise de psihiatri sau psihologi despre depresie. Le gasiti in librarii. Informati-va !
Luati medicamente de la Psihiatru. Se numesc antidepresive. Va rog cititi prospect Efectin, Seroxat, Cipralex, Fevarin. Verificati daca e vreun medicament pentru starile dv.
Daca va permite bugetul, in paralel mergeti la psiholog si cititi carti scrise de psihiatri sau psihologi despre depresie. Le gasiti in librarii. Informati-va !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 5Mama mea este depresiva - ce este de facut?
- 5Depresie endogena sau exogena? Antidepresive sau nu?
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 9Nu ma depisteaza
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 5de ceva timp se poarte foarte ciudat si este foarte deprimata
- 10Problema psihica?
- 1Pacientele gravide care sufera de depresie. Cum nastem?
- 6Apa sărăcită în deuteriu alungă cancerul, psoriazisul, depresia şi...
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 3Stare depresiva..
- 6Sa va spun un adjuvant impotriva depresiei si a lipsei de energie (produs natural)
- 86 ani de risperidona, cum sa incep scaderea dozelor 2mg x 2.Multumesc
- 17tulburari psihice
- 1Depresie
- 0Cum se manifestă depresia agitată ?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: