Dezvirginare si sarcina

24-07-2019
Vlad2222
Nu este medic/terapeut
Vlad2222
Salut. Am 17 ani si prietena mea 16. Ieri, dupa mai bine de 4 luni de relatie ne-am decis ca e timpul sa ne incepem viata sexuala. Treaba sta in felul urmator, am decis doar sa o dezvirginez deoarece nu aveam prezervativ. Am facut-o neprotejat, in momentul in care am dezvirginat o (a inceput sa curga sangele) ne-am oprit. Faza eate ca nu stiu daca mi-am dat drumul in ea, cand am scos penisul am observat ca era foarte putin lipicios, insa nu stiu daca eu am ejaculat sau a fost cazul ca era foarte excitata (uda). Va rog frumos, daca ma puteti ajuta, imi este frica sa nu ramana insarcinata.
4 comentarii
0
24-07-2019, ora 06:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca faceti sex neprotejat, are sanse sa ramana insarcinata datorita lichidului preejaculator care contine spermatozoizi. Acesta se elibereaza fara sa simti tu.
Folositi prezervativ daca nu vreti sa ramana insarcinata de la un capat la celalalt al actului sexual.
0
24-07-2019, ora 09:10
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna dimineata,
Ce bine ar fi daca oamenii s-ar informa inainte de, nu dupa ce. S-ar evita situatiile de acest gen.
Da, asa cum a scris si Clara, exista risc de sarcina datorita acelui lichid ce iese din penis atunci cand barbatul se excita. Nimeni nu poate evalua cat este acest risc.
Atentie: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
24-07-2019, ora 10:08
Vlad2222
Nu este medic/terapeut
Vlad2222
Si daca am urinat inainte cu cateva ore sa facem asta mai este posibilitatea ca lichidul pre-ejaculator sa contina spermatozoizi ?
1
24-07-2019, ora 21:40
Psihologie, Bucuresti
Informatiile pe care le aveti ma uimesc. Credeam ca suntem in 2019 nu in Evul Mediu. Nu are nici o treaba urinatul cu producerea spermatozoizilor. Cele doua căi se suprapun doar pe cativa centimetri, restul.e diferit Asta arata ca nu aveti minime cunostinte de educatie sexuala si ca la ora de biologie desenati avioane in loc sa fiti atent la ora, de aceea va recomand calduros, amândurora, sa va informati corect, din surse profesioniste, verificate. Altfel exista riscul sa intrati in situatii neplacute si riscante. Sunteti responsabil nu doar de sanatatea proprie ci si de cea a partenerei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: