Dezvirginare si sarcina

Salut. Am 17 ani si prietena mea 16. Ieri, dupa mai bine de 4 luni de relatie ne-am decis ca e timpul sa ne incepem viata sexuala. Treaba sta in felul urmator, am decis doar sa o dezvirginez deoarece nu aveam prezervativ. Am facut-o neprotejat, in momentul in care am dezvirginat o (a inceput sa curga sangele) ne-am oprit. Faza eate ca nu stiu daca mi-am dat drumul in ea, cand am scos penisul am observat ca era foarte putin lipicios, insa nu stiu daca eu am ejaculat sau a fost cazul ca era foarte excitata (uda). Va rog frumos, daca ma puteti ajuta, imi este frica sa nu ramana insarcinata.
4 comentarii

Daca faceti sex neprotejat, are sanse sa ramana insarcinata datorita lichidului preejaculator care contine spermatozoizi. Acesta se elibereaza fara sa simti tu.
Folositi prezervativ daca nu vreti sa ramana insarcinata de la un capat la celalalt al actului sexual.
Folositi prezervativ daca nu vreti sa ramana insarcinata de la un capat la celalalt al actului sexual.

Buna dimineata,
Ce bine ar fi daca oamenii s-ar informa inainte de, nu dupa ce. S-ar evita situatiile de acest gen.
Da, asa cum a scris si Clara, exista risc de sarcina datorita acelui lichid ce iese din penis atunci cand barbatul se excita. Nimeni nu poate evalua cat este acest risc.
Atentie: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Ce bine ar fi daca oamenii s-ar informa inainte de, nu dupa ce. S-ar evita situatiile de acest gen.
Da, asa cum a scris si Clara, exista risc de sarcina datorita acelui lichid ce iese din penis atunci cand barbatul se excita. Nimeni nu poate evalua cat este acest risc.
Atentie: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!

Si daca am urinat inainte cu cateva ore sa facem asta mai este posibilitatea ca lichidul pre-ejaculator sa contina spermatozoizi ?

Informatiile pe care le aveti ma uimesc. Credeam ca suntem in 2019 nu in Evul Mediu. Nu are nici o treaba urinatul cu producerea spermatozoizilor. Cele doua căi se suprapun doar pe cativa centimetri, restul.e diferit Asta arata ca nu aveti minime cunostinte de educatie sexuala si ca la ora de biologie desenati avioane in loc sa fiti atent la ora, de aceea va recomand calduros, amândurora, sa va informati corect, din surse profesioniste, verificate. Altfel exista riscul sa intrati in situatii neplacute si riscante. Sunteti responsabil nu doar de sanatatea proprie ci si de cea a partenerei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 2Ii este frica prima data
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 4lichid preejaculator... o cantitate mai mare
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 3Sangerare la actul sexual
- 1Posibilitatea de sarcina de la lichidul preejaculator ? Va rog din suflet
- 2Ajutor - lichid preejaculator
- 3Virgina insarcinata???
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 3Problema in timpul pierderii virginitati.
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 0Lichid preejaculare diurnă.
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 1Sarcina de la masturbare?
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 5Dezvirginare cu durere
- 2Prima experiența sexuală
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: