Scriu în speranța că voi primi un sfat util !
Am 23 de ani iar comunicarea cu fetele este foarte dificilă, chiar absentă de vreo 4 ani. Nu am făcut niciodată sex și aș vrea să văd cum se simte pentru prima dată. Credeți că ar fii o idee bună să-mi încep viața sexuală la prostituate ?
2 comentarii
Nu. Se ia virusul HPV care produce veruci, virusul HPV cancerigen si herpesul genital, chiar cu prezervativ. Umbli dupa aia din doctor in doctor de nu mai stii de tine.
Sfatul meu e să mergi la un psiholog să te ajute să afli cauzele din spatele comportamentului tău și odată depistate vei acționa în consecință. Ceva s-a întâmplat în trecutul tău de-ai ajuns să ai o comunicare dificilă și să-ți fie teamă să ai o relație cu o fată. Conștiente sau nu, sunt niște cauze, pentru că nimic nu-i întâmplător. Pe lângă aflarea cauzelor, vei putea câștiga competențe în ceea ce privește comunicarea și în relaționarea cu ceilalți.
E bine să-ți începi viața sexuală cu o fată pe care o cunoști foarte bine și față de care ai anumite sentimente, pentru că debutul activității sexuale poate influența viața ta sexuală de mai târziu.
E bine să-ți începi viața sexuală cu o fată pe care o cunoști foarte bine și față de care ai anumite sentimente, pentru că debutul activității sexuale poate influența viața ta sexuală de mai târziu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 3Dezvirginare fata
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 2Prima data ciclu?
- 5Jocuri Riscante... poate ramane insarcinata?
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 3Insarcinata la primul act sexual?
- 4Frica de sex..
- 6Ciclu scurt
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 2Primul contact sexual
- 1Problema erecție
- 1Primul act sexual, e posibil sa fiu ramas gravida? Sunt extrem de panicata:(
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 4Prima experienta sexuala (not so good)
- 1Primul act sexual si probleme
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: