Cum sunt primele contacte sexuale?

30-07-2011
xanderyo
Nu este medic/terapeut
xanderyo
Buna... am 17 ani... prietena mea are 16... am dezvirginat-o dupa vreo 2 incercari... iar dupa aceia am mai facut-o de 3 ori... in astea 3 ori... dupa dezvirginare... o durea putin, doar putin la inceput.. dupa care cu greu se excita spre sfarsitul actului sexual... E normal sa nu se simpta bine la primele contacte sexuale.. ? si ce e cu durerile alea de la inceput ? am facut pauza de o sapt, chiar 2 intre contacte ? o doare doar la inceput cand io bag prima data. e posibil ca himenul sa nu se fi rupt ? sau care ar fi cauza ?
4 comentarii
0
30-07-2011, ora 17:07
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga xanderio, stiu ca baietii la varsta ta au nevoie de contact sexual pentru ca ei nu au ciclu si nu se pot descarca altfel, insa prietena ta s-ar putea sa fie prea mica de nu se prea excita. E posibil ca si himenul sa nu se fi rupt prea mult.
Ai grija sa nu fie prea timpuriu pentru ea.
0
30-07-2011, ora 17:13
xanderyo
Nu este medic/terapeut
xanderyo
deci, inainte de sex ne-am excitat de fiecare data destul de mult, iar ea se excita tare, de fapt ea a vrut de fiecare data sa o facem... ce se poate intampla daca este prea timpuriu pentru ea ? ?

Multumesc pt raspunsuri
0
30-07-2011, ora 19:39
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Da, este normal tot ce descrii tu. Este foarte normal ca la inceput sa se intample tot ce descrii tu. Si durerea de la inceput probabil ca va mai aparea si in continuare pana ce organismul se va obisnui cu noua schimbare. Dar acum...stii cum e...depinde de la femeie la femeie. Nu conteaza cat de mare este dorinta. Normal ca dorinta este mare, ca doar hormonii sunt activi, dar asta nu inseamna ca si organismul ei, la nivel fizic, este pregatit. Si mie mi se pare un picut cam mica. Si pauzele alea de cate o saptamana sa stii ca nu prea ajuta. Dimpotriva... atunci cand incepi activitatea sexuala, e bine sa ai contact cat mai regulat pentru a-ti obisnui organismul ( si organele genitale). Cu cat faci pauza mai mult, cu atat o va durea mai mult.
Eu totusi cred ca ar trebui sa mai asteptati un an sau doi, sa fiti amandoi dezvoltati suficient, atat fizic cat si moral.
Si ca sa raspund la ultima ta intrebare, ei bine da, o poate afecta atat in prezent cat si in viitor, faptul ca a inceput atat de timpuriu. Daca tii la ea, eu zic sa mai astepti!
Sa fii iubit! Numai bine!
0
01-08-2011, ora 10:56
xanderyo
Nu este medic/terapeut
xanderyo
multumesc ff mult pt raspunsuri
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •