Cum sunt primele contacte sexuale?
Buna... am 17 ani... prietena mea are 16... am dezvirginat-o dupa vreo 2 incercari... iar dupa aceia am mai facut-o de 3 ori... in astea 3 ori... dupa dezvirginare... o durea putin, doar putin la inceput.. dupa care cu greu se excita spre sfarsitul actului sexual... E normal sa nu se simpta bine la primele contacte sexuale.. ? si ce e cu durerile alea de la inceput ? am facut pauza de o sapt, chiar 2 intre contacte ? o doare doar la inceput cand io bag prima data. e posibil ca himenul sa nu se fi rupt ? sau care ar fi cauza ?
4 comentarii
draga xanderio, stiu ca baietii la varsta ta au nevoie de contact sexual pentru ca ei nu au ciclu si nu se pot descarca altfel, insa prietena ta s-ar putea sa fie prea mica de nu se prea excita. E posibil ca si himenul sa nu se fi rupt prea mult.
Ai grija sa nu fie prea timpuriu pentru ea.
Ai grija sa nu fie prea timpuriu pentru ea.
deci, inainte de sex ne-am excitat de fiecare data destul de mult, iar ea se excita tare, de fapt ea a vrut de fiecare data sa o facem... ce se poate intampla daca este prea timpuriu pentru ea ? ?
Multumesc pt raspunsuri
Multumesc pt raspunsuri
Da, este normal tot ce descrii tu. Este foarte normal ca la inceput sa se intample tot ce descrii tu. Si durerea de la inceput probabil ca va mai aparea si in continuare pana ce organismul se va obisnui cu noua schimbare. Dar acum...stii cum e...depinde de la femeie la femeie. Nu conteaza cat de mare este dorinta. Normal ca dorinta este mare, ca doar hormonii sunt activi, dar asta nu inseamna ca si organismul ei, la nivel fizic, este pregatit. Si mie mi se pare un picut cam mica. Si pauzele alea de cate o saptamana sa stii ca nu prea ajuta. Dimpotriva... atunci cand incepi activitatea sexuala, e bine sa ai contact cat mai regulat pentru a-ti obisnui organismul ( si organele genitale). Cu cat faci pauza mai mult, cu atat o va durea mai mult.
Eu totusi cred ca ar trebui sa mai asteptati un an sau doi, sa fiti amandoi dezvoltati suficient, atat fizic cat si moral.
Si ca sa raspund la ultima ta intrebare, ei bine da, o poate afecta atat in prezent cat si in viitor, faptul ca a inceput atat de timpuriu. Daca tii la ea, eu zic sa mai astepti!
Sa fii iubit! Numai bine!
Eu totusi cred ca ar trebui sa mai asteptati un an sau doi, sa fiti amandoi dezvoltati suficient, atat fizic cat si moral.
Si ca sa raspund la ultima ta intrebare, ei bine da, o poate afecta atat in prezent cat si in viitor, faptul ca a inceput atat de timpuriu. Daca tii la ea, eu zic sa mai astepti!
Sa fii iubit! Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 1sex la 16 ani?
- 8'prima data'!
- 3Dezvirginare fata
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 3Probleme in viata sexuala!
- 5dupa dezvirginare am dureri de burta
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 2Posibila sarcina
- 5Jocuri Riscante... poate ramane insarcinata?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 10Frica de sex
- 3Cancer de col uterin
- 4Dezvirginare imposibil de realizat
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: