Ciclu scurt
Bună ! Am 18 ani și am avut primul contact sexual în ziua 23 de ciclu menstrual, ciclul meu fiind la 28 de zile. În ziua 28 mi-a venit ciclul, normal, cu aceleași simptome : durere de burta cu o zi înainte, coșuri, balonare, dorința de excreție... ciclul mi-a venit prima data abundent și a doua zi seara a început sa se termine. Contactul sexual a fost protejat și nu a ejaculat. Sângele a fost normal, mai închis la culoare, cu câteva "cheaguri". Sunt puțin speriata de o eventuala sarcina nedorita deși a fost protejat și am simțit ca a fost în regula tot și am facut-o în perioada Nefertila. Exista vreo posibilitate de sarcina? Țin sa menționez ca ciclul meu durează cam 4 zile și în prima și a doua zi vine abundent și de tura asta venea abundent dimineață și după era tot mai puțin pana seara
6 comentarii
Buna seara, inceperea vietii sexuale perturba putin organismul si ciclul menstrual. Daca lucrurile au decurs asa cum spuneti nu exista risc de sarcina. Educatia sexuala corecta, din surse autorizate este importanta, tocmai pentru ca va scuteste de neplaceri.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Sunt documentata ! Dar vreau sa știu dacă se poate schimba în modul asta ciclul menstrual dupa primul contact sexual ? Sau poate fi o sângerare de nidație? Sau poate fi de la stres ?
Cred ca este o combinatie dintre ele...
Poate fi sângerare de nidație la 4 zile după primul contact sexual protejat în perioada Nefertila?
Buna ! Acelasi lucru mi se intampla si mie ! Ai ramas ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ii este frica prima data
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 3Prima oara :(
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 8menstruatie anormala
- 0probleme la dezvirginare
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 2Anxietate performanța sexuală ????
- 3Insarcinata la primul act sexual?
- 3Insarcinata sau nu ?..
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 3Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul
- 1Sângerare vaginala
- 5Problema erectie
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime