Vagin prea stramt
Acum cateva zile cand am incercat sa fac sex cu iubita mea (amandoi virgini) nu am reusit din cauza vaginului ei prea stramt. Am incercat mai multe pozitii dar de fiecare data ea tipa de durere si penisul nu intra mai mult de o unghie. Sfaturi Pareri?
3 comentarii
E putin probabil ca vaginul sa fie prea stramt. Primul pas ar fi o vizita la medicul ginecolog,.pentru a evalua medical starea ei.
Daca e vorba de un obstacol psihologic, un ginecolog profesionist o sa o indrume spre psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Daca e vorba de un obstacol psihologic, un ginecolog profesionist o sa o indrume spre psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Intr-o relatie de cuplu este importanta atat conexiunea fizica (compatibilitatea sexuala) cat si cea emotionala. Starea noastra psihica influenteaza foarte mult cat de relaxati ne simtim intr-un moment de intimitate fizica, acest lucru fiind mult mai evident la femei, deoarece exista mai multe tabuuri perpetuate cultural fata de sexualitatea feminina. In acest caz, poate ca ar fi benefica o discutie sincera cu prietena ta, pentru a sti daca ea se simte excitata si cum sta la capitolul libido, daca are anumite emotii in ceea ce priveste actul sexual in sine, daca are fantezii sau diverse asteptari. O discutie de acest gen ar putea sa creasca nivelul de incredere si confort intre voi doi. In acelasi timp, un consult medical nu ar fi de neglijat. Un vagin "prea stramt" poate fi pur si simplu o femeie neexcitata, insa poate fi si o problema medicala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ce s-a intamplat in vaginul meu?
- 4dupa ejaculare sperma se scurge din vagin. este normal?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 7inhibarea dorintei
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 5ce se intampla?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 2Deflorare incompleta
- 0probleme la dezvirginare
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 3Un caz particular! Cer ajutor
- 1Sângerare vaginala
- 1Oare sunt gravida?
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 1Durere la dezvirginare
- 7Ajutor!!A întreținut relații sexuale cu alti?
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
Mai multe informații despre: Vaginul sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: