acnee chistica

Buna ziua,
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog

Buna seara,
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acneea si Diane 35
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 9Tratament chisturi ovariene
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 9efectele doxicilinei
- 2acnee furuncul
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 2sufar de acnee de aproximativ 3 ani, de cand a inceput menstruatia
- 0alergie prin acnee
- 3Acnee Baiat - Fara solutie!
- 2Acnee
- 1Acnee ușoară
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: