acnee chistica
Buna ziua,
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
Care este tratamentul potrivit pentru aceasta afectiune?
Am facut tratament cu Skynoren 3 luni si nu s a vazut nici o ameliorare, iar pentru spate am folosit zineryt, s a cunoscut actiunea acestuia, dar cum l am oprit au inceput din nou sa apara.
Exista vreun set de analize prin care se poate depista agentul care determina acneea chistica?
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Acneea poate fi de etiologie endocrina- e necesar un testosteron liber intre zilele 3- 5de menstruatie si o echografie pelvina.Sunt si alte geluri- creme mult mai puternice( isotrexin, Duac) decat ce a-ti folosit dvs, dar ele se folosesc cu precautie in perioada de vara, mai ales daca va expuneti la soare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Buna seara,
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
am facut testosteronul iar rezultatul final este 0.18 ng/mL (Val de referinta 0.06 - 1.20, dupa datele furnizate de laborator). LH - 8.10 si DHEA-S - 3.1. Au aceste valori vreo importanta asupra acneei?
Va multumesc mult!
O seara frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fondul de ten si acneea
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 7acnee si roaccutane
- 2acnee polimorfa
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 4Tot despre acnee...
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 7Acnee rezistenta
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 3Acnee, matreata, ati facut curatare cu laser?
- 2hormonal?
- 1acnee, pete, vergeturi
- 1Acnee, cosuri purulente pe fata si spate, mai ales in zona cefei
- 1Acnee
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Acnee Adolescent
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: