Bubite pe piept umeri si spate
De aproximativ 6, 7 luni au aparut in partea de sus a pieptului, pe umeri si in partea din spatea gatului niste bubite rosii gen acnee dar fara sa erupa.In timp se usuca si apar alteleAm fost la dermatolog, mi s-au recomandat diferite creme dar fara rezultat. Nu este ceva din sange??? multumesc
16 comentarii
Oare ce ar putea fi din sange?? Doar sifilis !!! Numai sifilisul se depisteaza facand analiza la sange si poate sa se manifeste cu bubite rosii !
Eu cred, insa ca tot despre acnee este vorba, insa tratamentul numai cu creme nu da rezultate.
Ar trebui sa incerci sa mergi la alt dermatolog.
Eu cred, insa ca tot despre acnee este vorba, insa tratamentul numai cu creme nu da rezultate.
Ar trebui sa incerci sa mergi la alt dermatolog.
cam de vreo 4 luni mi-au iesit pe piept un fel de cosuri mai mari si purulente stie cineva ce pot fi ? multumesc
buna ziua, de aproximativ 3 luni m-iau aparut pe piept niste bube cu capul alb, iar cind le storc dupa ce iese acea zeama alba, iese un singe foarte inchis la culoare, la inceput am avut doar vreo citeva in cosul pieptului, le-am stors s-au uscat dar apar altele linga cele vechisi se extind, tot aceleeasi bube le-am avut si in crestetul capului anul trecut pe tot parcursul anului dar dupa ce au disparut au aparut pe piept. Pote fi o infectie a singelui? am 33 ani si lucrez intr-un mediu toxic
buna ziua, am o fetita de 2ani si 5 luni, si i-au aparut niste bubite rosii (ca de la caldura)pe burtica cam 2saptamani, dupa care apoi s-au uscat si s-a localizat in partile laterale ale corpului(1saptamana).Am crezut ca ii trece dar dupa ultima baie a inceput sa ii apara bubite uscate pe piciore(1-2), pe spate si pe gat.Am fost la dermatolog si mi-a recomandat crema si gel de LA ROCHE-ROSAY , ung.ADVANTAN, dar si PREDNISON.nu este prea puternic PREDNISONUL pt.un copil asa de mic.VA rog ajutati-ma !
Buna, am si eu un baietel de 5 ani si jumatate, si ii apar brobonite rosii numai in zona gitului in spate, am urmarit permanent acest fenomen si am observat ca ii apar si dispar in 2-3 zile mai ales cind transpira sau ii dau pe el un tricou, bluza etc. cumparate noi si uit sa le tai eticheta. Credeti ca e mai mult de atit si necesita un control la dermatologie?
buna, de cateva zile mi-au aparut nijte bubite care se extind in partea de la subrat in jos jila genuncchiul drept.am fost la doctor ji a spun ca este vorba de un microb.ce as putea sa fac trebuie sa merg neaaparat la un dermatolog? acestea apar ca niste basicute de apa si in plus ma inteapa rau :) ajutati-ma va roog
domnu doctor pai si noi stim ca tre sa mergem la dermatolog si fara sa mai intram aici pt ce tre sa mai intrebam aici daca nu dati nici un raspuns???
Pai daca v-a vazut deja un doctor care, banuiesc, ca nu era dermatolog si nu v-a spus despre ce microb este vorba sau ce boala aveti, inseamna ca problema nu este asa simpla cum credeti dvs !
Acele "bubite" cum le descrieti dvs. pot avea foarte multe cauze !
Cum as putea sa va pun eu un diagnostic fara sa le examinez ???
In plus, ati intrebat daca trebuie sa mergeti "neaparat la un dermatolog, iar eu am considerat ca trebuie !
Cu ce am gresit ?
Acele "bubite" cum le descrieti dvs. pot avea foarte multe cauze !
Cum as putea sa va pun eu un diagnostic fara sa le examinez ???
In plus, ati intrebat daca trebuie sa mergeti "neaparat la un dermatolog, iar eu am considerat ca trebuie !
Cu ce am gresit ?
Buna, ma confrunt cu problema asta de 2 ani. Am fost la dermatolog, m-a trimis la o clinica sa mi se ia o proba dintr-o pustula, a iesit negativ. Tot ce mi-a prescris e o solutie preparata la farmacie. Miroase f urat solutia, cosurile trec dar reapar. Am incercat cu tetraciclina, la fel. De curand am descoperit ca am ulcer... Poate e vreo legatura... nu stiu. Vara trec, dar nu toate...
Ar trebui sa faceti o ecografie de ovare pentru a vedea daca nu aveti ovare polichistice.
Asa voi proceda, numai ca uneori pielea este f iritata si sunt niste bubite mici mici rosii, gen foliculita, iar din unele se formeaza acele cosuri. Celelalte ecografii au relevat existenta unor chisturi dar de dimensiuni neglijabile, cel putin asa mi-a spus medicul la care am fost.
Va rog, daca imi puteti recomanda o clinica sau un medic bun, pentru ca vin desin iasi si as avea mai mare incredere in corectitudinea diagnosticului. Multumesc.
Puteti veni si la cabinetul nostru.
Pentru programari apelati 0742126876.
Pentru programari apelati 0742126876.
buna, va rog frumos sa imi spuneti de ceva ani vara imi apar besicute in zona pieptului si mai putin pe gat si pe maini ele find albe si cu apa de dimensiuni mici dar neuniforme si care ma mananca...va rog frumos imi puteti spune cu ce as putea sa ma dau? P.S. ele apar mai ales at cand transpir si numai in zona sanilor si pe maini si gat mai putin. va multumesc (am fost la deramatolog dar fiind racoare in cabinet nu lea putut observa )
Acele besicute apar din cauza soarelui.
Trebuie sa aplicati dimineata o crema protectoare pentru ultraviolete cu SPF peste 30, iar seara Advantan milk.
Trebuie sa aplicati dimineata o crema protectoare pentru ultraviolete cu SPF peste 30, iar seara Advantan milk.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 3limfocitom cutanat benign la copii
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 4cosuri mari si tari la atingere
- 4bubita care se extinde
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 8cicatrice post-acneice
- 7Cosuri pe fese
- 6acnee si cicatrici
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 2bubite care se extind
- 2Crize de mancarimi si intepaturi la nivelul pielii
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: cosurile acneea bubite pe piele