un tratament bun pentru acnee

am fost la dermatolog acum ceva timp si mi-a dat o reteta.. skinoren, zynerit si berocca.. o vitamina dizolvata intr-un pahar cu apa pe zi..asta vad ca a fost suficient sa scap in proportie de 90% de acneea dupa fata si dupa spate cam 60% cu acneea dupa spate aveam probleme de 3 ani..nu disparea mai deloc..parca nu era corect sa scap de ea definitiv in astea 8-9 zile in care am folosit acest tratament..cu zynerit dadeam pe toata fata si pe partea de sus a spatelui, medicul a spus doar pe acnee dar eu eram cam plin:) iar cu skinoren la fel doar seara.. imi lua putin foc fata:D. eu zic sa incercati.. dar mergeti la medic sa nu aveti alergie la ele..pentru mine vad ca au fost bune pana acum e posibil sa mai apara nu stiu..dar le tratez in continuare nu au trecut decat 8-9 zile chiar f putin, in primele 3 zile se vedeau rezultate aveam pielea f fina..eu am un ten gras..sau aveam ca acum e uscat.nu au fost decat 1 milion de lei vechi toate 3..ei dar skinorenul se termina cam repde :)
5 comentarii

cu zynerit dadeam dimineata..nu am spus mai sus..

si ti-au trecut si cele de pe spate:-/ si eu am f multe pe spate si nu stiu cum sa ma scap de ele:)
zynerit folosesc, dar doar pe fatza.
zynerit folosesc, dar doar pe fatza.

de atunci nu am mai luat alt tratament, mi-a mai ramas putin zynerit dar ma mai dau rar..pai pe spate mi-au trecut majoritatea..acum am doar semne..vor disparea si alea nu aveam ce face si le rupeam:), cosurile s-au dus.. acum am observat ca imi trec singure pentru ca nu a fost ceva grav...apa si sapun, nimic mai mult...dar de la sapun fac riduri cica:))

:)) si eu le-am rupt pe cele de pe spate si mi-au ramas semne. Inca nu am incercat sa folosesc zynerit pe spate, doar pe fatza, dar o sa incerc si pe spate:D.. si sper sa ma scap de ele ca sunt groaznice :(. Ms:D

impotriva pistruilor imi poate spune cineva ce se poate face? Am multi pe fata si ma apuca groaza ca vine primavara si imi ies si mai multi. V amultumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 4436roaccutane - pro sau contra
- 4acnee pe cap
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 3fata mea e varza
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 63Acnee-sunt disperata!
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 4acnee de toate felurile
- 2ACNEE
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 2brevoxyl
- 1acnee, pete, vergeturi
- 2Acnee, un tratament?
- 0Acnee urata.
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 2acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Acnee de mult timp si nu mai scap
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: