Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
Buna ziua! Am 20 de ani si dupa cum spune si titlul, mi s-a gasit Stafilococ Alb Hemolitic si Demodex Foliculorum. Acnee am demult si incercarile de a scapa de ea au fost nenumarate. Pana in prezent singurul diagnostic care il primeam era Acnee Juvenila (mai demult) sau Acnee(nu Rozacee). Sunt constient ca Demodex Foliculorum este un parazit care se afla in mod normal in organism, doar ca nu stiu daca are vreo importanta ca a fost gasit ascuns in puroiul cosului. Presupunand ca nu Demodex-ul este principalul responsabil de Acnee, as vrea sa stiu..
Ce-mi recomandati pentru Stafilococul Alb Hemolitic?
La depistarea Demodex-ului mi s-a mai recomandat o eventuala imbunatatire a sistemului imunitar si as vrea sa stiu.. Ce tratament imunostimulator considerati dumneavoastra cel mai recomandat?
Multumesc.
Ce-mi recomandati pentru Stafilococul Alb Hemolitic?
La depistarea Demodex-ului mi s-a mai recomandat o eventuala imbunatatire a sistemului imunitar si as vrea sa stiu.. Ce tratament imunostimulator considerati dumneavoastra cel mai recomandat?
Multumesc.
8 comentarii
0
28-12-2009, ora 15:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună ziua,
Ce tratamente aţi folosit pentru a vă trata acneea juvenilă?
Ce tratamente aţi folosit pentru a vă trata acneea juvenilă?
Multe din cele mentionate deja pe acest forum de la Zynerit pana la Mibazon..
Faza neplacuta in medicina e ca proverbul : "O incercare, moarte n-are." face exceptzie si chiar e important ce incercam si ce nu pentru ca daca aparent nu apar imbunatatiri imediate nu inseamna ca aplicarea n-a avut nici un efect si din pacate de multe ori acele efecte nu-s acelea pe care ni le-am fi dorit si doar ingreuneaza depistarea cauzei initiale.
Faza neplacuta in medicina e ca proverbul : "O incercare, moarte n-are." face exceptzie si chiar e important ce incercam si ce nu pentru ca daca aparent nu apar imbunatatiri imediate nu inseamna ca aplicarea n-a avut nici un efect si din pacate de multe ori acele efecte nu-s acelea pe care ni le-am fi dorit si doar ingreuneaza depistarea cauzei initiale.
0
29-12-2009, ora 11:29
Metroruboril, aţi folosit?
Daca nu ati folosit metroruboril, este foarte bine, nici nu va recomand. Eu va recomand sa folositi vaccinuri care au sursa de infectie de aici din Romania, tara unde ati facut infectia, pentru ca antigenele din vaccinurile straine nu sunt aceleasi cu cele din vaccinurile romanesti, ori Dvs. aveti microbi romanesti si nu straini, prin urmare vaccinurile romanesti vor fi cele eficinete si nu cele din afara. asadar, aveti o multime de vaccinuri produse de Institutul Cantacuzino, printre care: IBC 10, Imunstimulent SRE, Bronhodin, etc.
Va recomand cu caldura la toti sa folositi vaccinuri romanesti si sa contribuiti la salvarea medicinei romanesti, iar vaccinurile romanesti sunt mult mai eficiente decat cele din afara si totodata mult mai ieftine!
Succes!
Pentru ce aveti Dvs. va recomand Cantastim + Vaccin Stafilococic, sigur va vindecati.
Va recomand cu caldura la toti sa folositi vaccinuri romanesti si sa contribuiti la salvarea medicinei romanesti, iar vaccinurile romanesti sunt mult mai eficiente decat cele din afara si totodata mult mai ieftine!
Succes!
Pentru ce aveti Dvs. va recomand Cantastim + Vaccin Stafilococic, sigur va vindecati.
Multumesc pentru raspunsul in detaliu; Am auzit de Institutul Cantacuzino doar ca as vrea sa shtiu daca asemenea vaccinuri si tratamente se pot procura si din Cluj-Napoca?
Multumesc.
Multumesc.
0
30-12-2009, ora 15:08
Consultaţi un medic homeopat; remediul STAPHYLOCOCCUS administrat în diluţia potrivită, dar şi frecvenţa adecvată, vă poate ajuta foarte mult.
Toate cele bune şi sărbători fericite!
P.S. Clearogen este un sistem de îngrijire antiacneic foarte eficient, documentaţi-vă cu privire la el ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi sărbători fericite!
P.S. Clearogen este un sistem de îngrijire antiacneic foarte eficient, documentaţi-vă cu privire la el ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Examenul efectuat de dvs nu are nicio relevanta in privinta diagnosticului, deoarece atat demodex cat si stafilococul alb sunt saprofiti ai pielii adica traiesc in mod normal pe pielea noastra.
Tratamentele imunostimulatoare si vaccinurile au tot fost incercate de-a lungul timpului in terapia acneei, insa fara rezultate !
La varsta dvs cel mai probabil diagnostic este cel de acnee vulgara.
Tratamentul pentru aceasta afectiune nu este simplu si nici standardizat !
Trebuie sa gasiti dermatologul care sa va conduca un tratament personalizat.
Tratamentele imunostimulatoare si vaccinurile au tot fost incercate de-a lungul timpului in terapia acneei, insa fara rezultate !
La varsta dvs cel mai probabil diagnostic este cel de acnee vulgara.
Tratamentul pentru aceasta afectiune nu este simplu si nici standardizat !
Trebuie sa gasiti dermatologul care sa va conduca un tratament personalizat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stafilococ alb nepatogen
- 7manac zilnic cate o ciocolata si daca nu mananc simt nevoia
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 2demodex şi stafilococ
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 3acneea si solarul
- 1tenul uscat si usor acneic + roseata
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 20stafilococul auriu
- 4crapaturi la coltul gurii
- 18Acneea - o mare problemă!
- 6acnee si cicatrici
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 2acnee provocata de mercilon?
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 0Bactroban Crema pentru stafilococi si acnee
- 3Stafilococ auriu - Cum se poate scapa?
- 0infectie stafilococ
- 0Acnee urata.
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Acneea juvenila acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: