Cosuri pe fata

Buna ziua! Rog foarte mult un doctor sa imi raspunda la intrebarile pe care i le voi adresa. Va multumesc!
Am 26 de ani, nu am avut niciodata cosuri, nici macar in timpul pubertatii. Nu am luat niciodata pilule contraceptive, am folosit doar preservativul ca metoda contraceptiva.
Problema: Am intretinut un raport sexual neprotejat cu prietenul meu si am luat apoi 1 contraceptiv de urgenta.Dupa cateva zile mi-au aparut pe frunte, barba si pe tample foarte multe cosuri, unele dintre ele avand capatul galben. Fata mea nu mai este acum fina ca inainte, ci plina de cosuri, mai ales pe frunte. Este aceasta eruptie de cosuri unul dintre efectele secundare ale contraceptivelor de urgenta? Ce pot face pentru a ameliora aceste efecte secundare? Va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru a scapa de aceste cosuri!
Mentionez ca a trecut 1 luna de cand am luat contraceptivul de rugenta si cosurile persista!
Va multumesc anticipat!
Am 26 de ani, nu am avut niciodata cosuri, nici macar in timpul pubertatii. Nu am luat niciodata pilule contraceptive, am folosit doar preservativul ca metoda contraceptiva.
Problema: Am intretinut un raport sexual neprotejat cu prietenul meu si am luat apoi 1 contraceptiv de urgenta.Dupa cateva zile mi-au aparut pe frunte, barba si pe tample foarte multe cosuri, unele dintre ele avand capatul galben. Fata mea nu mai este acum fina ca inainte, ci plina de cosuri, mai ales pe frunte. Este aceasta eruptie de cosuri unul dintre efectele secundare ale contraceptivelor de urgenta? Ce pot face pentru a ameliora aceste efecte secundare? Va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru a scapa de aceste cosuri!
Mentionez ca a trecut 1 luna de cand am luat contraceptivul de rugenta si cosurile persista!
Va multumesc anticipat!
3 comentarii

Bunaa ! Am 14 ani si a inceput sa imi apara cosuri pe sub piele, gen pe nas (in parti ) si kand imi trece unu imi apare altul si nu stiu ce sa fac ?! mama zice ca de la fond de ten, dar nu cred pentru ca si pe perioada scolii ma dadeam si parca nu aveam asa de multe cosuri.

Cosurile apar si din cauza hormonala. O analiza trebuie facuta inainte de a se urma o cura cu un anumit produs.

Ce produse? Cele mai bune sunt cele naturale care nu produc efecte secundare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 11cosuri care ma mananca foarte tare
- 3Cosuri pe fata cu puroi
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 3Acneon - Imi recomandati acest produs ?!
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 5acnee vulgara - mi s-a prescris yasmin si unguente locale, dara niciun rezultat
- 0acnee postcortizonica
- 1Cosuri|furunculi
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 1Acnee in zona barbiei!
- 0bube similare cu cosurile ce fac puroi
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 2Cos la nivelul barbiei.
- 1Acnee recomandare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: