Acnee inflamatorie faciala persistenta
![IleaMihai](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna
Am varsta de 21ani. Tratez o acnee de 5ani de zile din pacate fara succes. Am mers periodic la medici dermatologi si aplic tratamentele recomandate. Am efectuat analize de sange, dozari de hormoni, control ginecologic si endocrinologie, am efectuat ecografie de sani. Am utilizat diverse combinatii de creme printre care tretinoin, epiduo in diverse combinatii cu alte creme dermatocosmetice. Toate acestea au recomandate de catre cei 3medici dermatologi la care am fost in toata aceasta perioada.
Acneea ma afecteaza extraordinar de mult si cu toate eforturile personale si ale medicilor, totul pare in zadar.
In final mi-au fost recomandate anticonceptionale (Belara) si Nosifol. Am inceput acest tratament in urma cu 6sapt si pana in prezent nu vad un efect benefic. In urma unei raceli puternice mi-a fost recomandata Doxiciclina.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) care este perioada dupa care pot vedea un efect pozitiv al anticonceptionalului in tratarea acneei?
2) trebuie sa ma astept ca Doxiciclina sa diminueze sau sa anuleze efectul Belara pe acnee?
Multumesc!
Am varsta de 21ani. Tratez o acnee de 5ani de zile din pacate fara succes. Am mers periodic la medici dermatologi si aplic tratamentele recomandate. Am efectuat analize de sange, dozari de hormoni, control ginecologic si endocrinologie, am efectuat ecografie de sani. Am utilizat diverse combinatii de creme printre care tretinoin, epiduo in diverse combinatii cu alte creme dermatocosmetice. Toate acestea au recomandate de catre cei 3medici dermatologi la care am fost in toata aceasta perioada.
Acneea ma afecteaza extraordinar de mult si cu toate eforturile personale si ale medicilor, totul pare in zadar.
In final mi-au fost recomandate anticonceptionale (Belara) si Nosifol. Am inceput acest tratament in urma cu 6sapt si pana in prezent nu vad un efect benefic. In urma unei raceli puternice mi-a fost recomandata Doxiciclina.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) care este perioada dupa care pot vedea un efect pozitiv al anticonceptionalului in tratarea acneei?
2) trebuie sa ma astept ca Doxiciclina sa diminueze sau sa anuleze efectul Belara pe acnee?
Multumesc!
2 comentarii
![Dr. Artenie Claudia](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Buna ziua
Raspunsul este variabil in functie de fiecare persoana. De obicei rezultatele se vad dupa 3 luni de tratament. Doxiciclina are efecte bune in reducerea acneei, ea se poate lua cateva luni.
Sanatate!
Raspunsul este variabil in functie de fiecare persoana. De obicei rezultatele se vad dupa 3 luni de tratament. Doxiciclina are efecte bune in reducerea acneei, ea se poate lua cateva luni.
Sanatate!
![Love Forever](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Belara nu vindecă acneea. Il beau de peste un an si nu mi-a afectat acneea.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anti-androgen... imi doresc foarte mult sa scap de acnee
- 2acnee, va rog un tratament
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 10Acnee in urma unui tratament cu Prednison
- 3fata mea e varza
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 14Iarasi acneea !!!
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 5Vitamina B Complex poate cauza acnee?!
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 1Acnee si piele iritata
- 1Sindromul ovarelor polichistice - Testosteron crescut - Acnee
- 1Despre niste bubite si cosuri
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
- 0Acnee sub piele...
- 1Recomandare crema hidratantă pentru ten acneic
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: