cum pot scapa de semnele de la acnee?
am avut foarte multe cosuri pe fata si dupa un tratament indelungat am reusit sa scap de ele, dar nu reusesc sa scap de semnele lasate de ele.aveti vreo solutie???multumesc anticipat
7 comentarii
Eu am fost la un control dermatologic si am constatat ca respectiva doctora avea semne de la acnee asa ca ma gandesc ca daca erau creme, lotiuni minune ar fi folosit!Oricum sunt si eu curioasa daca pot disparea la clinicile de chirurgie estetica?!
In principiu se fac corectii estetice pentru cicatricile postacnee. Se poate face peeling, introduce filleri, rezectia bridelor, etc. Din ce oras sunteti?
Imi pare rau, dar in Craiova nu stiu daca face cineva asa ceva! La Bucuresti poti apela la clinica Dermastyle a d-nei dr. Leventer Mihaela -*, dar costa!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Depinde de acnee. Cel mai recomandat insa am auzit sa fie un peeling, la aceasi doamna doctor Leventer, dar trebuie facuta programarea cu luni inainte. Mai poti sa iei si Detralex, folosit in tratamentul capilarelor si al hemoroizilor si care ajuta la cicatrizare si piele.
Astazi cele mai bune produse cosmetice contin de cele mai multe ori aloe. In mici cantitati - de ex. 0.5% in anumite creme produse de Farmec Cluj.
Sunt altele cu procent mult mai mare 35%-80%. Foloseste-le pe acestea. Efectul este garantat, dar nu va sosi brusc si nici prea repede.
Efectul aloei asupra epidermei in general este deosebit : patrunde pina la al 7-lea strat si are efecte de regenerare a celulelor intr-un ritm
de 6-8 ori mai rapid decit cel prim metabolismul normal.
O cura externa cu aloe dublata de una interna ti-ar aduce in citeva luni rezultatele dorite.
Sunt altele cu procent mult mai mare 35%-80%. Foloseste-le pe acestea. Efectul este garantat, dar nu va sosi brusc si nici prea repede.
Efectul aloei asupra epidermei in general este deosebit : patrunde pina la al 7-lea strat si are efecte de regenerare a celulelor intr-un ritm
de 6-8 ori mai rapid decit cel prim metabolismul normal.
O cura externa cu aloe dublata de una interna ti-ar aduce in citeva luni rezultatele dorite.
imi puteti spune si mie va rog care anume sunt acele creme cu procentaj mai mare de aloe pentru ca as avea nevoie pentru aceeasi problema.eu sunt din bucuresti, unde si ce as putea sa gasesc aici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7manac zilnic cate o ciocolata si daca nu mananc simt nevoia
- 4pete rosii si acnee
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 5un tratament bun pentru acnee
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 0namol vs acnee
- 3Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
- 1Vindecare cicatirci
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1Problema cicatrici postacneice
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 2Acnee - ce as mai putea folosi?
- 2Caut un chirurg estetician (persoana deschisa), pentru revizia unei cicatrici.
- 7Probleme ten gras cu acnee
- 1Acnee doar pe obraji
- 2Ganduri de sinucidere
- 1Acnee dureroasă sub piele
Mai multe informații despre: cicatricile acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: