Crema impotriva acneei
Buna ziua!
De ceva timp ma confrunt cu o problema destul de enervanta mai ales acum vara:cosurile si punctele de grasime de pe picioare si omoplati.
Cautand pe internet remedii am descoperit o crema numita "Brevoxyl" despre care, din cate am citit, se pare ca functioneaza. A mai folosit-o cineva? Este cu adevarat buna?
De ceva timp ma confrunt cu o problema destul de enervanta mai ales acum vara:cosurile si punctele de grasime de pe picioare si omoplati.
Cautand pe internet remedii am descoperit o crema numita "Brevoxyl" despre care, din cate am citit, se pare ca functioneaza. A mai folosit-o cineva? Este cu adevarat buna?
5 comentarii
Buna Tania,
Din pacate si eu m-am confruntat cu aceeasi problema, dar am avut norocul si am gasit un medic tanar care sa ma inteleaga si sa imi trataze eficient problema, am fost la doamna doctor Roxana Iosif la Cluj care mi-a dat sa folosesc Brevoxyl seara si am fost foarte multumita, dar am luat si antibiotic, iar cand s-a mai ameliorat acneea am facut 3 sedinte de peelin chimic. Poate o sa gasesti si tu un medic care sa te ajute cu problema ta.
Din pacate si eu m-am confruntat cu aceeasi problema, dar am avut norocul si am gasit un medic tanar care sa ma inteleaga si sa imi trataze eficient problema, am fost la doamna doctor Roxana Iosif la Cluj care mi-a dat sa folosesc Brevoxyl seara si am fost foarte multumita, dar am luat si antibiotic, iar cand s-a mai ameliorat acneea am facut 3 sedinte de peelin chimic. Poate o sa gasesti si tu un medic care sa te ajute cu problema ta.
Sunt si tot felul de suplimente care ajuta, dar rezultatele nu sunt la toata lumea la fel din cauza ca depind de metabolism.
nu mai gasesc brevoxyl in farmacii...nu stiti cum as putea sa fac rost de altundeva sau de alta crema cu aceeasi substanta?
Si eu am acnee, dar deocamdata nu ma agit si sper sa treaca de la sine. Ba se intensifica, ba mai dispare din ea si asta imi da speranta ca la un moment o sa dispara de tot si nu o sa mai reapara.
O crema exfolianta ar fi cea mai potrivita.Atentie, in timpul verii unele creme de acest tip pot provoca alergii, , , O crema tip Effaclar folosita o data sau de doua ori pe zi poate fi eficienta dupa cateva saptamani.
Uneori sant necesare sedinte de curatare a pielii sau peelinguri superficiale care vor ajuta la rezoluria rapida a leziunilor
Dr. Daniela Taher
Uneori sant necesare sedinte de curatare a pielii sau peelinguri superficiale care vor ajuta la rezoluria rapida a leziunilor
Dr. Daniela Taher
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2acnee, va rog un tratament
- 13Urgent! Acnee la 27 ani
- 16sotret roacutane
- 2Probleme dermatologice.
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 3Acneea - Cum se foloseste mai bine Clearogen?
- 13acnee - tratament!
- 0acnee si piele care se cojeste
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 2hormonal?
- 0ACNEE IN CAP - CEAFA SI LATERAL !
- 2Acnee
- 2Tratament acnee chistica aparuta dupa varsta de 18 ani
- 3Acnee spate in sarcina!!!
- 1Acnee recomandare
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee