Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...

22-07-2013
iulian028
Nu este medic/terapeut
iulian028
Buna dimineata

Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar sper sa ma ajutati.
Am 22 de ani si am o mica problema cu acneea, inca imi mai ies pe fata cosuri, am un ten gras, asa ca am mers la dermatolog.
Mi-a recomandat maskrym impreuna cu un gel de curatare.

Ce stiti de acest maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca... Medicul mi-a spus ca este nou in romania si foarte bun.

Multumesc aniticipat
4 comentarii
0
22-07-2013, ora 10:36
ralucabr
Nu este medic/terapeut
ralucabr
Buna,

Eu folosesc de 2-3 saptamani Maskrym dimineata si Mask Gel seara. Nu pot sa spun ca are un efect extraordinar, insa trebuie sa ai rabdare, asa mi s-a spus si mie. Inca imi mai apar cosuri si puncte negre, cu toate ca il folosesc zilnic. Cica ar trebui sa il utilizezi 3 luni pentru a da rezultate concrete, adica sa dispara cat de cat acneea.
0
22-07-2013, ora 10:42
iulian028
Nu este medic/terapeut
iulian028
Stiam ca doar seara trebuie sa folosesti maskrym.. asa scrie si in prospect.
0
22-07-2013, ora 14:27
ralucabr
Nu este medic/terapeut
ralucabr
Chiar astazi am fost la medicul meu dermatolog, cu o alta problema insa. I-am spus ca folosesc maskrym si mask plus (gel), insa efectele apar cam greu. Mi-a spus ca este un tratament de durata si trebuie sa am rabdare si sa folosesc in continuare mask plus seara si maskrym dimineata. Se recomanda sa le folosesti impreuna daca ai si puncte negre si acnee inflamata ( imi scapa termenul acum, intelegi tu). Pe ambele scrie ca trebuie folosite seara, insa eu cum le folosesc pe amandoua clar una trebuie aplicata dimineata, si anume Maskrym.

Imbunatatiri se vad, in cazul meu, insa dupa cum am spus trebuie rabdare.
0
18-11-2013, ora 20:34
FloreaRoxana
Nu este medic/terapeut
FloreaRoxana
Si eu am probleme cu acneea. Am fost la dermatolog si mi-a prescris antibiotic unidox solutab 2 luni.prima luna cate o pastia pe zi, iar luna a doua jumatate de pastila pe zi. Pe langa asta mi-a spus sa ma spal dimineata si seara pe fata cu Cleanance gel de la Avene, dupa care sa aplic Skinoren gel, sa las 20 de minute sa actioneze, dupa care sa aplic MASKrym. Sper sa dea rezultate acest tratament. Tin sa mentionez ca trebuie urmat 4 luni de zile, asa mi-a recomandat doctorul dermatolog, dupa care inca 4 luni am alta schema de tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •