Abces maseaua de minte
Nu stiu sigur, dar cred ca de 1an se chinuia sa-mi iasa ultima masea de minte din pastea de jos dreapta, insa acum 2 luni cred ca am facut infectie ca ma apasam pe ea si iesea puroi dar nu ma durea tare, insa nu am avut ce sa fac si nici cum sa ma duc la stomatolog ( cred k am luat 2 quarelin ca atatea aveam ) si mi-a trecut.
Eeeee acum am facut abces sigur la ea :)) si iar curge ceva din ea numai ca acum ma doaare ( durere enervanta ) si am inceput de 1 zi sa iau amoxacilina 500mg ( nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul, dar in opinia mea, cred k ar fi trebuit deja. doar 3 pastile am luat :)) ).
La stomatolog stiu ca trebuie sa ma duc, la cate cratere am in gura pfffoai, si eu ma mir ( nici nu ma mai gandesc la bietul stomatolog, cate treaba o sa aiba :)) ). Va intreb acum ( in sfarsit ), sa mai continui cu amoxacilina sau ma duc sa-l vizitez pe nenea dentistul, ( care mi-a spus de mii de ori sa-l vizitez din 6 in 6 luni ( la mine deja au trecut cativa ani buni =)) ) asa de paste. si cam cat m-ar costa vizita asta, ca nu prea stau bine acum cu partea financiara :))). ( dar nu e problema, ma imprumut ).
Eeeee acum am facut abces sigur la ea :)) si iar curge ceva din ea numai ca acum ma doaare ( durere enervanta ) si am inceput de 1 zi sa iau amoxacilina 500mg ( nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul, dar in opinia mea, cred k ar fi trebuit deja. doar 3 pastile am luat :)) ).
La stomatolog stiu ca trebuie sa ma duc, la cate cratere am in gura pfffoai, si eu ma mir ( nici nu ma mai gandesc la bietul stomatolog, cate treaba o sa aiba :)) ). Va intreb acum ( in sfarsit ), sa mai continui cu amoxacilina sau ma duc sa-l vizitez pe nenea dentistul, ( care mi-a spus de mii de ori sa-l vizitez din 6 in 6 luni ( la mine deja au trecut cativa ani buni =)) ) asa de paste. si cam cat m-ar costa vizita asta, ca nu prea stau bine acum cu partea financiara :))). ( dar nu e problema, ma imprumut ).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 2puroi la dinti
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 2Masea de minte 2
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 4maseaua de minte
- 2Molarii de minte
- 1Extractie masea monte cu abces
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 3Maseaua de minte
- 3Extractie masea de minte
- 7Abces masea.
- 0Masea de minte
- 1Masea de minte