Abces maseaua de minte
Nu stiu sigur, dar cred ca de 1an se chinuia sa-mi iasa ultima masea de minte din pastea de jos dreapta, insa acum 2 luni cred ca am facut infectie ca ma apasam pe ea si iesea puroi dar nu ma durea tare, insa nu am avut ce sa fac si nici cum sa ma duc la stomatolog ( cred k am luat 2 quarelin ca atatea aveam ) si mi-a trecut.
Eeeee acum am facut abces sigur la ea :)) si iar curge ceva din ea numai ca acum ma doaare ( durere enervanta ) si am inceput de 1 zi sa iau amoxacilina 500mg ( nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul, dar in opinia mea, cred k ar fi trebuit deja. doar 3 pastile am luat :)) ).
La stomatolog stiu ca trebuie sa ma duc, la cate cratere am in gura pfffoai, si eu ma mir ( nici nu ma mai gandesc la bietul stomatolog, cate treaba o sa aiba :)) ). Va intreb acum ( in sfarsit ), sa mai continui cu amoxacilina sau ma duc sa-l vizitez pe nenea dentistul, ( care mi-a spus de mii de ori sa-l vizitez din 6 in 6 luni ( la mine deja au trecut cativa ani buni =)) ) asa de paste. si cam cat m-ar costa vizita asta, ca nu prea stau bine acum cu partea financiara :))). ( dar nu e problema, ma imprumut ).
Eeeee acum am facut abces sigur la ea :)) si iar curge ceva din ea numai ca acum ma doaare ( durere enervanta ) si am inceput de 1 zi sa iau amoxacilina 500mg ( nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul, dar in opinia mea, cred k ar fi trebuit deja. doar 3 pastile am luat :)) ).
La stomatolog stiu ca trebuie sa ma duc, la cate cratere am in gura pfffoai, si eu ma mir ( nici nu ma mai gandesc la bietul stomatolog, cate treaba o sa aiba :)) ). Va intreb acum ( in sfarsit ), sa mai continui cu amoxacilina sau ma duc sa-l vizitez pe nenea dentistul, ( care mi-a spus de mii de ori sa-l vizitez din 6 in 6 luni ( la mine deja au trecut cativa ani buni =)) ) asa de paste. si cam cat m-ar costa vizita asta, ca nu prea stau bine acum cu partea financiara :))). ( dar nu e problema, ma imprumut ).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 6maseaua de minte de ce nu se trateaza?
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 3punga de puroi la masea
- 1Probleme dentare
- 1Molarul de minte
- 1abces dentar la copil de 3 ani...
- 0Extractie masea de minte
- 3masea de minte
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 3Abces după extracție
- 4Abces dentar
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 3Abces care nu dispare
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 2Abces dentar
- 2Extractie molar 48
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Maseaua de minte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: