Ganglioni umflati si masea minte

26-10-2018
Ana495
Nu este medic/terapeut
Ana495
Buna seara!
De 2 zile mi s'au umflat ganglionii din partea dreapta, acolo unde imi creste maseaua de minte. Sunt durerosi la atingere si am si dureri in gat la inghitire, tot pe partea cu pricina. Inca de la inceputul eruperii, am observat ca de langa maseaua abia iesita din gingie iesea puroi. Am fost la medicul stomatolog, care mi'a spus ca nu am de ce sa imj fac griji, e ceva normal si ca ar trebui sa intretin igiena cum trebuie acolo.
Acum eu imi fac grij, din pricina acestor ganglioni f mariti si durerosi...tin sa precizez ca fac tratament cu METOTREXAT de cateva luni si dat fiind faptul ca sistemul meu imunitar este mult afectat, ar trebui sa imi fac griji in plus sau pur si simplu trebuie sa astept sa erupa maseaua de tot?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
27-10-2018, ora 19:32
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara, nu este normal sa aveți puroi la Erupția molarilor de minte. Se întâmpla frecvent in momentul in care aceștia nu au loc sa erupă. Cel mai bine este sa faceți o radiografie, ca medicul sa vada dacă molarii de minte au o situația favorabilă pentru erupție și in funcție de acest lucru decide dacă este necesară extracția sau așteptați ca aceștia sa erupă normal. Sa aveți grija cu igiena pana atunci. O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ameliorăm disconfortul erupției dentare la sugar?
  • Când tratăm molarul de minte
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  • Erupția dinților la copii - la ce să te aștepți
  •