Ganglioni umflati si masea minte

Buna seara!
De 2 zile mi s'au umflat ganglionii din partea dreapta, acolo unde imi creste maseaua de minte. Sunt durerosi la atingere si am si dureri in gat la inghitire, tot pe partea cu pricina. Inca de la inceputul eruperii, am observat ca de langa maseaua abia iesita din gingie iesea puroi. Am fost la medicul stomatolog, care mi'a spus ca nu am de ce sa imj fac griji, e ceva normal si ca ar trebui sa intretin igiena cum trebuie acolo.
Acum eu imi fac grij, din pricina acestor ganglioni f mariti si durerosi...tin sa precizez ca fac tratament cu METOTREXAT de cateva luni si dat fiind faptul ca sistemul meu imunitar este mult afectat, ar trebui sa imi fac griji in plus sau pur si simplu trebuie sa astept sa erupa maseaua de tot?
Va multumesc anticipat
De 2 zile mi s'au umflat ganglionii din partea dreapta, acolo unde imi creste maseaua de minte. Sunt durerosi la atingere si am si dureri in gat la inghitire, tot pe partea cu pricina. Inca de la inceputul eruperii, am observat ca de langa maseaua abia iesita din gingie iesea puroi. Am fost la medicul stomatolog, care mi'a spus ca nu am de ce sa imj fac griji, e ceva normal si ca ar trebui sa intretin igiena cum trebuie acolo.
Acum eu imi fac grij, din pricina acestor ganglioni f mariti si durerosi...tin sa precizez ca fac tratament cu METOTREXAT de cateva luni si dat fiind faptul ca sistemul meu imunitar este mult afectat, ar trebui sa imi fac griji in plus sau pur si simplu trebuie sa astept sa erupa maseaua de tot?
Va multumesc anticipat
1 comentarii

Buna seara, nu este normal sa aveți puroi la Erupția molarilor de minte. Se întâmpla frecvent in momentul in care aceștia nu au loc sa erupă. Cel mai bine este sa faceți o radiografie, ca medicul sa vada dacă molarii de minte au o situația favorabilă pentru erupție și in funcție de acest lucru decide dacă este necesară extracția sau așteptați ca aceștia sa erupă normal. Sa aveți grija cu igiena pana atunci. O seara buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 6maseaua de minte de ce nu se trateaza?
- 4maseaua de minte...
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 1extractie masea minte
- 1Durere la maseua de minte
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 1Masea de minte rupta
- 1Extracție măsea de minte
- 6Durere insuportabila (zona maselei de minte)
- 2Gingie sparta in dreptul maselei de minte
- 10Extractie Masele de minte
- 0Masea de minte
- 2Problema maseaua de minte
- 2Extractie molar 48
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Eruptia dentara Maseaua de minte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: