Extractie molar 48

Buna ziua,
Va rog un sfat as dori sa extrag molarul 48 de minte inferior este plombat si tratament de canal dar coroana sa tocit si obturatia cade mereu si practic nu prea mai am pe ce sa pun plomba
Intrebarea este radacina vi se pare ca este in contact cu nervul mandibular inferior ? este o extractie usoara iese repede?
multumesc mult.
Radiografia opg este poza la profil.
Va rog un sfat as dori sa extrag molarul 48 de minte inferior este plombat si tratament de canal dar coroana sa tocit si obturatia cade mereu si practic nu prea mai am pe ce sa pun plomba
Intrebarea este radacina vi se pare ca este in contact cu nervul mandibular inferior ? este o extractie usoara iese repede?
multumesc mult.
Radiografia opg este poza la profil.
2 comentarii

Buna ziua,
pentru evaluarea raportului cu nervul mandibular este nevoie de o radiografie 3D. Doar asa se poate evalua.
Recomandarea este sa faceti aceasta radiografie si sa mergeti la un medic chirurg. Din ce se vede in imaginea atasata, desi este foarte neclara, nu pare a fi o extractie complicata.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
--------------------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
(*modificat de admin)
pentru evaluarea raportului cu nervul mandibular este nevoie de o radiografie 3D. Doar asa se poate evalua.
Recomandarea este sa faceti aceasta radiografie si sa mergeti la un medic chirurg. Din ce se vede in imaginea atasata, desi este foarte neclara, nu pare a fi o extractie complicata.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
--------------------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 9probleme premolar si o masea
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 6Nu pot deschide gura complet
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 4extractie dentara incompleta
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 2extractie dentara
- 2durere post-extractie masea de minte
- 2Dupa extragerea dentara
- 2Extracție dinte
- 3Extracție Masea
- 2Extracție de maseaua
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 5Abceees pe gingia maselei extrase!
- 1Extractie molar dreapta sus
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte