pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
Am luat yasmine timp de 1.5 ani, pe 29 martie am intrerupt tratamentul brusc, folia trebuia intrerupta pe 10aprilie, pe 11 aprilie am avut un contact sexual cu prietenul meu e posibil sa fiu insarcinata??? la cat timp pot afla???
Ciclul era odatala la 25 zile, pe 1 aprilie datorita intreruperii tratamentului am prezentat sangerari menstruale pana pe data de 4 aprilie
Va rog sa -mi spuneti daca pot fi insarcinata???
Multumesc
Ciclul era odatala la 25 zile, pe 1 aprilie datorita intreruperii tratamentului am prezentat sangerari menstruale pana pe data de 4 aprilie
Va rog sa -mi spuneti daca pot fi insarcinata???
Multumesc
2 comentarii
Buna Ana.Cel mai bine este sa faci un test de sarcina.Probabilitatea de a fi insarcinata este redusa, deoarece in corpul tau s-au produs multe modificari hormonale datorita anticonceptionalelor.Intreruperea brusca a anticonceptionalelor fara recomandarea medicului nu este indicata.Sanatate
nu cred ca esti insarcinata. dar totusi...poti sa faci un test sa nu te mai stresezi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 0sa fie sarcina oare?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 15sarcina sau nu?
- 4sunt insarcinata?!
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 0oare sunt insarcinata?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 0Exista sanse de sarcina ?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 3Sarcina posibila
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 4Gravida sau nu ?
- 3Sex si menstruație
- 1Insarcinata sau nu?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: