Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?

05-08-2009
juve87
Nu este medic/terapeut
juve87
la prietena mea trebuia sa ii vina ciclu pe 30-31 iulie...si nici pana acuma nu i-a venit si suntem pe 5 august deci i-a intarziat de 6 zile.am avut contact sexual cu ea dar protejat si de fiecare data cand a fost sa ejaculez am scos-o afar.ea e foarte panicata...se tot gandeste ca daca e gravida...se poate asa ceva daca am facut sex protejat si cand a fost sa ejaculez am scos-o afara...astept si yo niste raspunsuri ms fain
4 comentarii
0
06-08-2009, ora 09:26
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Hai sa ne intelegem:metoda voastra de protectie a fost ca nu ai ejaculat inauntru?Pt ca daca asta a fost nu e o metoda de protectie eficienta si e foarte posibil sa apara o sarcina.
0
06-08-2009, ora 23:02
juve87
Nu este medic/terapeut
juve87
am facut azi un test de sarcina sure check si i-a iesit negativ.acuma sunt mai usurat...azi a fost a 7-a zi de intarziere..
0
01-09-2009, ora 21:25
juve87
Nu este medic/terapeut
juve87
in safarsite dupa 1 luna si 5 zile i-a venit ciclu.yeeeeee
0
02-09-2009, ora 22:49
andreina 07
Nu este medic/terapeut
andreina 07
juve87 mai faceti un test de sarcina sau mai bine faceti un control ginecologic ca nu e normal sa intarzie o luna si 5 zile.mult succes.si zine si noua dupa ce sa mai intamplat bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •