posibila sarcina?
Am si eu o intrebare, am facut dragoste cu prietenul meu, nu si-a dat drumu in mine, dar mi-e frica sa nu raman insarcinata, am luat o pastila postinor credeti ca ar trebuii sa o i-au si pe a doua?
1 comentarii
VDE
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 4sunt gravida ?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 8Sunt insarcinata?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 1Insarcinata sau nu?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 2sarcina sau nu?
- 6Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 9Posibilă sarcină ?
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: