posibila sarcina?
Am si eu o intrebare, am facut dragoste cu prietenul meu, nu si-a dat drumu in mine, dar mi-e frica sa nu raman insarcinata, am luat o pastila postinor credeti ca ar trebuii sa o i-au si pe a doua?
1 comentarii
VDE
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 40e insarcinata?
- 0oare sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 2Sunt insarcinata?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 5sarcina sau...?va rog
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 0Cand are loc ovulatia?
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: