Sarcina?
Buna ziua, am o intrebare care ma macina de cateva zile
Eu si prietena mea, ambii majori, am avut un contact sexual neprotejat, actul nu s a consumat, era intr o dimineata, doar am introdus-o o data, bine-nteles stiind care este riscul am scos o si asta a fost tot
Vreau sa precizez ca nu am avut parte de ejaculari inainte sau ceva de genul
Problema este ca au trecut 2 saptamani si ea imi spune ca este obosita, ca are scurgeri vaginale putin mai intense transparente(nu de alta culoare) balonare, constipatie
Ne streseaza gandul sa nu fii ramas insarcinata, avem 19 ani si toata viata inainte, nu stiu ce am face daca...
Am intrebat aici si astept parerea unui medic, pe internet sunt numa tot felul de tampenii
Eu si prietena mea, ambii majori, am avut un contact sexual neprotejat, actul nu s a consumat, era intr o dimineata, doar am introdus-o o data, bine-nteles stiind care este riscul am scos o si asta a fost tot
Vreau sa precizez ca nu am avut parte de ejaculari inainte sau ceva de genul
Problema este ca au trecut 2 saptamani si ea imi spune ca este obosita, ca are scurgeri vaginale putin mai intense transparente(nu de alta culoare) balonare, constipatie
Ne streseaza gandul sa nu fii ramas insarcinata, avem 19 ani si toata viata inainte, nu stiu ce am face daca...
Am intrebat aici si astept parerea unui medic, pe internet sunt numa tot felul de tampenii
3 comentarii
Buna seara, una dintre ”tâmpeniile” care circula pe internet este ca acesta poate tine loc de test de sarcina; adica scrii aici, cineva iti raspunde si gata, afli daca fata e insarcinata sau nu.
Solutia cea mai buna, rapida si ieftina este ca partenera sa faca un test de sarcina care costa vreo 20 de lei. Asa veti afla exact cum stati si ce este de facut. Desigur exista si solutia controlului ginecologic.
In ceea ce priveste sexul vorba aceea: ”odata este ca niciodata” nu e valabil...
Solutia cea mai buna, rapida si ieftina este ca partenera sa faca un test de sarcina care costa vreo 20 de lei. Asa veti afla exact cum stati si ce este de facut. Desigur exista si solutia controlului ginecologic.
In ceea ce priveste sexul vorba aceea: ”odata este ca niciodata” nu e valabil...
La test ne am si gandit, suntem studenti la facultate, avem judecata, dar ar fii vrea sansa sa fii ramas insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 3gravida?!
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 1Sunt insarcinata?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 1sarcina sau raceala?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: