Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
Mi s a prescris aerius de catre medicul de familie. Stie cineva, interactioneaza cu rispen? Eu nu sunt in tara si nu reusesc sa iau legatura cu dr meu psihiatru. Multumesc!
9 comentarii
nu interactioneaza.
aerius e antihistaminic... blocheaza histaminele
rispenul blocheaza dopamina poate si serotonina
high life...ma bucur pt tine ca nu stai in tara.
aerius e antihistaminic... blocheaza histaminele
rispenul blocheaza dopamina poate si serotonina
high life...ma bucur pt tine ca nu stai in tara.
Nu interactioneaza. Si eu iau tot Aerius. Imi ies niste pete de la medicatie de multi ani.
Multumesc pentru raspuns. Locuiesc in tara dar sunt plecata pentru doua saptamani. Simt nevoia sa impartasesc cu voi patania mea. Desi de patru ani de cand am facut episodul, si iau tratament, am calatorit de peste 15 ori cu avionul si totul a fost OK... De data aceasta mi s a facut rau.. Pam Pam. Am tremurat incontinuu 2 ore Pana a aterizat, sete incontrolabila(am baut 7 sticlute de apa), transpiratii si panica. A fost groaznic. Mi am revenit la aterizare.Inca s amprentata de ceea ce am patit, caci nu am Mai simtit o stare de rau de 4 ani. Ma voi intoarce cu autocarul!Singura!! Cu Dumnezeu inainte!
Ai facut un atac de panica. Eu iau un Anxiar inainte sa plec la drum. Ma face Zen.
Neavand probleme cu avionul nu m am gandit sa iau.Nu mi am luat nici somniferele, caci eu acasa de regula dorm, dar, din cauza oboselii si a chinului prin care am trecut, am dormit doar 5 ore aseara. Am sa cresc rispen ul de la 3 la 4 ca s tare speriata, caci psihiatra mea nu raspunde la mesaj, ca sa mi zica ce sa fac.
Clara, ai Insomnie de la AERIUS? Oare de fapt din cauza asta n am dormit decat 5 ore aseara? La efecte adverse la aerius scrie ca cica Insomnie.As vrea tare mult sa dorm normal in seara Asta sa mi revin!
Multumesc!
Clara, ai Insomnie de la AERIUS? Oare de fapt din cauza asta n am dormit decat 5 ore aseara? La efecte adverse la aerius scrie ca cica Insomnie.As vrea tare mult sa dorm normal in seara Asta sa mi revin!
Multumesc!
i-ai bagat in sperieti si pe pasageri ? ai fost in centrul atentiei ? :))
lipsa somnului o poti regla cu supliment de valeriana cu conditia sa nu iei antidepresive.
sau cu o doza mica de ashwagandha de 100mg (withania somnifera), tot cu aceeasi considitie. la noi se gaseste in stres clin. poate ai noroc si gasesti stres clin si in strainatate, daca nu direct ashw. vezi insa sa nu iei doza mai mare de 100mg
lipsa somnului o poti regla cu supliment de valeriana cu conditia sa nu iei antidepresive.
sau cu o doza mica de ashwagandha de 100mg (withania somnifera), tot cu aceeasi considitie. la noi se gaseste in stres clin. poate ai noroc si gasesti stres clin si in strainatate, daca nu direct ashw. vezi insa sa nu iei doza mai mare de 100mg
Nuu ca am fost cumintica la locul meu. Am tremurat in liniste:))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 3antidepresive
- 1Cipralex
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 0Schimbare loc de munca
- 3bromazepam sau anxiar?Care e mai bun?S inca o intrebare
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 1Trevicta+Leponex??
- 0Durere inima De ce
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 5Sevraj de la pastile
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 1Anxietate
- 8Aripiprazol in sarcina
- 15Lista antipshiotice
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: